De hoogtijdagen van Star Wars mogen dan wel achter ons liggen, alles wat met de serie te maken heeft is nog altijd immens populair. Terwijl de merchandise vroeger vooral bestond uit zaken als speelgoed, kleding en andere accessoires, pakt men het nu heel anders aan. Zo is er een heel scala aan stijlvolle huishoudelijke artikelen te krijgen, geïnspireerd door de epische saga. Voor de liefhebbers van het buitenleven is er nu zelfs een echte Star Wars TIE Fighter BBQ.

Star Wars BBQ

De ‘Galaxy Grill’ zoals de Star Wars BBQ officieel heet, wordt door een Hongaars bedrijf op de markt gebracht. Het is een unieke barbecue in de vorm van de iconische Imperial Starfighter. De barbecue is gemaakt van hoogwaardig staal en gecoat met hittebestendige verf zodat het wel tegen een stootje kan. Ben je een echte die-hard fan, dan maak je hiermee je zomer compleet en ga je voortaan met je vrienden uitgebreid genieten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Galaxy Grill (@grill.galaxy)

Inclusief panadapter

Elke Star Wars BBQ wordt geleverd met een panadapter, een grillrooster en een houtskoolmand. De inklapbare platen aan de zijkanten bieden genoeg ruimte om al je kookgerei netjes te sorteren. Dat klinkt al heel compleet, maar het wordt nog leuker: naast het grillen van je vlees en groenten, kun je de Star Wars BBQ ook gebruiken vlees aan het spit te garen. Je spekreepjes, eieren en andere producten maak je gewoon eenvoudig klaar op de bakplaat. Met behulp van de panadapter kun je de grill ook gebruiken om gewoon te koken. Voor een stoofschotel in de buitenlucht draai je dus je hand niet meer om. Dat betekent dus dat je een volledige maaltijd, desgewenst inclusief de soep, buiten kunt bereiden. Op die manier maak je van een gewone zomerse avond een waar tuinfeest.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Galaxy Grill (@grill.galaxy)

Toch op zoek naar een kleinere barbecue? Wat dacht je van deze perfecte barbecue voor elke klusser.