Dit weer roept om één type avondmaal: gegrild eten van de barbecue. Niet alleen associëren we een bbq met gezelligheid en zomer, het is ook nog eens zalig voedsel wat er vanaf komt (mits er iemand achter staat die weet wat hij of zij doet natuurlijk). Voor de mannen die overdag geregeld de handige Harry spelen en klusjes uitvoeren hebben we de ideale barbecue gevonden: eentje in de vorm van een gereedschapskist.

Ouderwetse gereedschapskist als barbecue

Voor wie al wat langer rondloopt op deze aardbol, of wie wel eens met zijn pa de schuur in duikt om te klussen zal het geen onbekende zijn: de ouderwetse gereedschaskist. Hij is van ijzer, je klapt hem open en hij ontpopt zich tot een kleine expositie aan zorgvuldig (of minder zorgvuldig) verzamelde boutjes, moeren, hamers, steeksleutels en doppensets.

Maar wat nou als we je vertellen dat je bij dit exemplaar iets heel anders aantreft dan met smeer beklad gereedschap? Klap je deze gereedschapskist namelijk open, dan transformeert hij in een barbecue. En wat voor één.

barbecue

barbecue

De perfecte hamburgers

De barbecue biedt meerdere mogelijkheden dood e verschillende grills. Zo is hij bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor het bakken van een perfecte hamburger, De broodjes verwarm je op de flanken van de barbecue, terwijl je de hamburgers dicht bij de gloeiende kolen laat garen tot perfectie. Eenmaal daar stapel je het geheel tot een dikke burger en na gebruik klap je de barbecue weer in en loop je er mee weg alsof het nooit heeft plaatsgevonden.

barbecue

BBQ’en waar je maar wil

Een ander voordeel zit hem in de verplaatsbaarheid. Het feit dat hij één op één gekopieerd is van de bekende gereedschapskist betekent ook dat hij dezelfde functie heeft: je kunt hem overal mee naartoe nemen. Ga je met vrienden naar het strand of naar het park? Geen probleem. Gebruik je de barbecue liever op je terras of balkon: kan gewoon! Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Deze toffe gereedschapskist-barbecue koop je al voor €72,99.

 

 

Een andere toffe gadget die elke klusser wel kan waarderen is deze gereedschapskoffer met ingebouwde koelkast. Zo weet je zeker dat jouw koude biertjes altijd binnen handbereik staan tijdens het klussen.