De trap schilderen, een dakkapel bouwen, een kast in elkaar zetten of simpelweg een fotolijstje ophangen: het maakt niet uit hoe groot je klus is, een biertje achteraf verdien je sowieso. Een frisse, schuimachtige en het liefst ijskoude beloning hoort er nu eenmaal bij. Wat nu als we je vertellen dat er een gereedschapswagen bestaat met ingebouwde bierkoelkast?

gereedschapswagen

Gereedschapswagen met koelkast

De werkplaatswagen van Datona is de gadget die het nuttige met het aangename combineert. Mag jij zelf bepalen welke van de twee het bier is. De wagen is voorzien van twee lades dusdanig diep dat jij er al je gereedschap in kwijt kunt. Wat er onder deze twee lades schuilgaat is nog veel mooier: een koelkast. Deze is voorzien van ingebouwde led verlichting. Zo kun je altijd zien welk biertje je pakt. Aan ruimte geen gebrek, met gemak koel jij twee kratten bier in je gereedschapswagen.

De gereedschapswagen staat op wielen. Dit betekent dat waar in (of rondom) huis je ook aan het klussen bent, de koude biertjes met je mee rollen. Krijg je kritiek wanneer je tijdens je klusmiddag meer blikjes hebt laten schuimen dan spijkers hebt geslagen? Ook dan is de gereedschapswagen ideaal. Van buiten zie je namelijk niet dat het gaat om een koelkast. Van voren lijkt het een wagen geheel voorzien van lades. Maar jij en de 48 koude drankjes achter de koelkastdeur weten wel beter.

gereedschapswagen

Met zijn stoere look, robuuste wielen en kogelgelagerde gereedschaplades is het an sich al een must-have voor je kluscollectie, maar met de ingebouwde koelkast wordt het helemaal een item wat niet mag ontbreken. De gereedschapswagen is perfect voor in je schuur, mancave of om als cadeau te geven aan één van je vrienden. Met deze gadget van Datona is het een kwestie van biertjes koud zetten en beginnen aan de lijst met klusjes die je vriendin al tijden aan je op probeert te dringen.