Uncategorized

Bak heerlijke selfmade pizza’s met deze geniale Städler oven

Er gaat niets boven een heerlijke pizza. Perfect voor een heerlijke maaltijd of als snack om te delen. Pizza is ten slotte een product waar veel smaakvariatie in zit. De steenoven pizza van de Italiaan is heerlijk knapperig en rijk van smaak, terwijl de pizza die je thuis bakt hier niet eens bij in de buurt komt. Tot nu.

Städler Made

We stellen je voor aan de Städler Made Outdoor Oven. Een ambachtelijke outdoor oven waarmee jij op klassieke wijze jouw pizza’s bereidt. Buiten in de tuin, op een controleerbaar vuur.

Hoe het werkt

Met Städler Made bak je in je eigen achtertuin eenvoudig de heerlijkste gerechten. Bereid op een rustig vuurtje een heerlijke broden, groenten, vis of vlees of bak op een hoog vuur een heerlijke pizza in minder dan 5 minuten tijd. De oven kan een temperatuur van 400 graden celsius bereiken. Er is daarom geen warm gerecht te bedenken wat niet met deze oven te bereiden is.

De oven is onderverdeeld in twee niveaus. In het onderste gedeelte kan een knisperend vuurtje gemaakt worden. De hitte van het vuur wordt opgevangen door een steen waarop het voedsel bereidt kan worden. Middels deze bakmethode krijgt het eten de authentieke smaak zoals we deze gewend zijn van een steenoven.

DIY

De oven wordt verzonden in losse onderdelen. Het enige wat je hoeft te doen is de onderdelen in elkaar te zetten en je bent ready-to-go om de meest heerlijke gerechten te bereiden. De onderdelen, gemaakt van cortenstaal, zijn zonder extra gereedschappen in elkaar te zetten en het design is zo simpel dat iedereen het eenvoudig in elkaar zet.

Kickstarter

We werden ook meteen enthousiast toen we dit project op Kickstarter tegenkwamen. En blijkbaar waren we niet de enige. Het project staat sinds 28 april online en het doel was om €6000,- euro op te halen. En dat is gelukt. Binnen een dag is het doel al met meer dan 590% overschreden en met nog 33 dagen te gaan, zal dit nog veel meer worden.

Wij kunnen niet wachten om onze eigen steenoven pizza te gaan bakken. Ben je nog niet overtuigd? Check dan het onderstaande video: