Goed nieuws voor de trouwe Temptation Island-fan. Er is niet alleen een nieuw seizoen op komst, ook is er een heuse spin-off van de populaire reality-serie in de maak. Volgens RTL Boulevard zijn de opnames van het programma zelfs al bezig!

Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island en Temptation Island-VIPS zijn al jarenlang een enorme hit op RTL 5 en Videoland. Daarom komt de streamingdienst dit jaar nog met een spin-off van het programma genaamd Temptation Island: Love or Leave. In dit programma is het niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar juist of ze wel de ware voor elkaar zijn. Niemand minder dan Monica Geuze en Kai Gorgels presenteren het nieuwe TV-programma. Ze zijn op dit moment in Italië voor de opnames.

Temptation Island

Een compleet nieuwe opzet

Normaal maken de koppels van tevoren de afspraken zoals: niet aanraken, niet zoenen en haal het helemaal uit je hoofd om met iemand het bed in te duiken. In Temptation Island Love or Leave geven de koppels elkaar juist de complete vrijheid om uit te zoeken of hun huidige partner wel de ware is. Tijdens dit avontuur komen de stelletjes erachter of ze wel echt voor elkaar bestemd zijn, of dat een ander beter bij hen past. De verleiders zijn ingeruild voor singles die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het idee is dus dat iedereen op het eiland ‘vrijgezel’ is en om te kijken of er een goede match is met iemand anders. Hierdoor komt er ook een duidelijk een element van Love Island naar voren. Iets om naar uit te kijken dus.

De deelnemers krijgen de kans om diepe connecties aan te gaan en om de singles echt goed te leren kennen. En dat allemaal met één doel: groeien als persoon en antwoord krijgen op hun brandende relatievragen, zodat ze als een beter persoon- en relatiepartner de villa uitkomen.

Temptation Island spin-off

De presentators kijken er erg naar uit, zo zegt Monica Geuze: “Dit is een droom die uitkomt. Ik volg al jaren alle edities van Temptation Island en nu mag ik dit nieuwe seizoen met mijn beste vriend presenteren.” Kai Gorgels laat het volgende aan RTL Boulevard weten: “Het is geweldig om dit nieuwe seizoen met Monica te presenteren. We zijn aan elkaar gewaagd en inmiddels vullen we elkaar goed aan, omdat we samen al zoveel vette dingen hebben gedaan.”

Temptation Island: Love or Leave is vanaf november 2020 exclusief te zien op Videoland. Er worden in totaal 13 afleveringen gemaakt.