Het nieuwe seizoen van de hitserie Love Island is alweer begonnen, en de spotlights staan weer aan. In de populaire realityserie zien we een boel prachtige dames voorbijkomen die helemaal in het programma opgaan. Maar in het dagelijks leven doen de vrouwen uit Love Island ook van alles, dus tijd voor een voorstelrondje.

De levens van de vrouwen uit Love Island

We zien ze natuurlijk alleen maar in de serie, maar in het dagelijks leven doen ze ook van alles. Fabienne, Josephine-Charlotte, Imen, Lisa, Joan en Rafaella hebben allemaal hun eigen verhaal. Dat hele verhaal kunnen we nu niet gaan uitdiepen, maar we kunnen ze wel even introduceren. En een kijkje nemen naar de vrouwen uit Love Island hoort daar natuurlijk ook bij.

Lisa Moerman

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen. De 25-jarige Lisa Moerman is één van de mooiste en bekendste vrouwen uit Love Island. Ze is namelijk niet alleen lingeriemodel, maar ook nog Playmate. Haar Instagram-pagina staat dan ook vol met plaatjes uit sexy shoots die maar héél weinig aan de verbeelding over laten.

Josephine-Charlotte Lecluyse

Ze is pas 20, maar de prijzenkast van Josephine-Charlotte staat al vol. Ze heeft namelijk al drie miss-verkiezingen gewonnen in België. In Nederland waren een paar andere kanshebbers voor de titel Miss Nederland. Het reizen kan nu natuurlijk wat minder dan normaal, dus Love Island komt precies op tijd voor haar. Haar droom is om op de cover van de Vogue te komen, en als het aan ons ligt heeft ze daar het volste recht op.

Imen Dirie

De 25-jarige Imen is make-up artiest. Alle vrouwen uit Love Island zullen er dus goed uit zien door haar, als ze er niet al goed uit zagen. De Brabantse met de vrolijke lach houdt van zwembad-feestjes met een cocktail in de hand, dus dat gaan we hopelijk ook zien in de serie.

Joan Pronk

De Amsterdamse Joan Pronk is 25 jaar en lijkt onschuldig, maar van alle vrouwen uit Love Island kan zij zeker ook mannen verleiden. Ze verleidt ons ook al met haar plaatjes op sociale media, waar ze laat zien een prima dj te zijn. Leuk om op je eigen feestje uit te nodigen.

View this post on Instagram

💃🏾

A post shared by Joan Pronk (@iamjessicajoan) on

Rafaëlla Deuringer

Als laatste hebben we Rafaëlla, die ook finalist is geweest als Miss België. Ze is 21 jaar oud en die betoverende ogen doen alles bij veel mannen. Ze studeert voor Event Manager, dus slim is ze ook nog. Met een verschijning als één van de vrouwen uit Love Island boekt ze in ieder geval veel bekijks.

View this post on Instagram

summer feelings 🧡

A post shared by RAPHAËLLA (@raphaelladeuringer) on

View this post on Instagram

quarantaine version of tanning 🤍

A post shared by RAPHAËLLA (@raphaelladeuringer) on