Afgelopen weekend vond de UFC 239 plaats. Het was weer een spectaculair event die tot de nok toe was gevuld met heerlijke gevechten. Toch was er een gevecht die iedereen zal bijblijven. Alhoewel het gevecht maar van korte duur was zal het voor altijd in de UFC boeken staan geschreven. In dit gevecht vond namelijk de snelste K.O. in de geschiedenis van de UFC plaats.

Snelste KO UFC

Jorge Masvidal en Ben Askren stonden tegenover elkaar tijdens de UFC 239. Wat een bijzonder gevecht beloofde te worden eindigde echter al na een paar seconden. MMA-vechters hebben er altijd wel een handje van om het nodige trashtalk te leveren. Zo ook tussen deze twee vechters, en dan is het natuurlijk altijd maar afwachten wie zijn woord bij de daad voegt. We kunnen wel stellen dat, dat bij dit gevecht goed uit de verf is gekomen.

Toen het gevecht eenmaal begon rende Jorge Masvidal op zijn tegenstander af met een vliegend knietje en die was flink raak. Recht op het hoofd van Ben Askren en die ging meteen neer. Na 5 seconden stopte de scheidsrechter het gevecht en werd Jorge Masvidal gekroond tot de winnaar. De beste man mocht vervolgens ook nog eens de titel van snelste K.O. in de geschiedenis van de UFC op zijn naam zetten!

Knock-outs

Het lijkt wel of de bizarre knock-outs ons tegenwoordig om de oren vliegen. Van zeer bloederige knock-outs, tot zeer mooie knock-outs. De vechtsporten zitten er vol mee. We delen je dan maar al te graag mee hoe deze gevechten tot zeer spectaculaire wijze ten einde zijn gekomen. Misschien heb jij ze als trouwe lezer allemaal al gezien, maar anders heb je nog een paar gevechten te zien waar je versteld van zal raken. Zo is er onlangs een gevecht op een zeer ongelukkige wijze ten einde gekomen, maar zagen we ook nog een K.O. binnen 10 seconden door een knietje en natuurlijk de snoeiharde knock-out van WBC-kampioen Deontay Wilder.