Entertainment

Waarom je deze Zweedse ‘Mocro Maffia’ gezien moet hebben

Snabba Cash Zweedse mocromaffia

Ben je klaar met het kijken van Mocro Maffia, maar zit je nog wel helemaal in de sfeer van de onderwereld? Dan is de Zweedse serie Snabba Cash precies wat je zoekt!

Waar gaat Snabba Cash over?

De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid en een tiener met problemen botsen tijdens een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom. In de Zweedse Netflix-Original Snabba Cash zie je hoe Leya, een alleenstaande moeder met een eigen bedrijf, er alles aan doet om zo succesvol mogelijk te worden en haar kind een goed leven te geven. Om haar bedrijf te laten groeien neemt ze geld aan vanuit de criminele wereld. Vandaar ook de bijpassende titel, vertaald: Easy Money. Het gaat om een bedrag van 1,5 miljoen. Maar net zoals in Mocro Maffia en Mocro Maffia: Meltem te zien is, komt ze er al snel op een harde manier achter dat banden met de onderwereld niet zonder gevolgen zijn…

View post on Instagram
 

Van dure restaurants, met haar pak aan in vergaderingen tot poserend in een privé-stadion. Maar tegelijkertijd komt Layla ook in de meest lelijke situaties terecht waarin bloed op de grond spat en geweld onvermijdelijk is. Snabba Cash laat duidelijk het contrast van de elite en de onderwereld zien.

Komt er een derde seizoen van Snabba Cash?

Na het succes van het eerste deel van Snabba Cash heeft Netflix recent geleden het tweede seizoen van de misdaadserie op de streamingdienst gezet. Ondanks de grote populariteit is het nog niet zeker of er een derde seizoen komt van Snabba Cash. Jens Lapidus heeft overigens drie boeken geschreven waar de Netflix-serie op is gebaseerd. Wat dat betreft valt er dus nog genoeg content te maken voor de reeks. Voor nu kan je genieten van in totaal twaalf afleveringen van de twee seizoenen die tot nu toe gepubliceerd zijn. Bekijk de trailer van het eerste seizoen van Snabba Cash hieronder!

Watch on YouTube