Het succes van Mocro Maffia is niet te stoppen. Na drie bloedstollende seizoenen kondigt Videoland vandaag een korte film aan. In Mocro Maffia: Meltem, een 40 minuten durende film, wordt een nieuw personage genaamd Meltem geïntroduceerd.

Creditcard fraudeur met een zwakke plek

Meltem wordt gespeeld door Sinem Kavus en zal ook in het vierde seizoen van Mocro Maffia te zien zijn. Het personage zit in de creditcardfraude en weet onder de radar van de politie te blijven. De Turks-Nederlandse vrouw weet van wanten en handelt slim en doordacht. Haar zwakke plek? Haar gokverslaafde vader. Hij heeft geld geleend van Paus en consorten. In de korte film probeert Meltem haar vader uit handen van de Mocro Maffia te redden. Om dat te bewerkstelligen moet ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf.

Herhaling van facetten

Het is niet de eerste keer dat een personage van Mocro Maffia wordt geïntroduceerd wordt, voordat het nieuwe seizoen van de serie verschijnt. Voor aanvang van het derde seizoen werden fans al warm gemaakt met een miniserie over het personage Komtgoed. Deze miniserie werd massaal bekeken.

Releasedatum Mocro Maffia: Meltem

Voor de die-hard fans is er goed nieuws: Mocro Maffia: Meltem is dit jaar nog te zien op Videoland. De exacte releasedatum? Die is helaas nog onbekend. Tot die tijd moeten we het doen met onderstaande trailer: