Women

7 seks tips die van jou een ware god in bed maken

seks tips

Soms zijn er van die momenten waar het er echt op aan komt. Dit is het moment waarop jij gaat laten zien wat je kwaliteiten in bed zijn. Belangrijk is wel dat je kwaliteiten hébt om te laten zien aan je bedpartner. Zorg er daarom voor dat je deze seks tips even goed onthoudt wanneer jullie naast elkaar liggen.

Seks tips: wees speels

De speelse beminnaar raakt niet in paniek. Zorg ervoor dat je het leuk houdt en het niet een te serieuze bende wordt. Ga niet om alles grapjes maken natuurlijk, maar af en toe even lachen of iets geks tussendoor breekt het ijs ook. Het zorgt ervoor dat je zelfverzekerdheid uitstraalt en dit werkt ook op jezelf.

Wees genereus

Een fijne regel voor haar en soms ook voor jou is om te zorgen dat je haar genot voorop stelt. Wanneer zij een hemelse avond heeft beleefd en het was een one night stand, is het misschien wel voor herhaling vatbaar. Een investering op de korte termijn werpt zijn vruchten op de lange termijn af. Zet je eigen belangen even niet op de eerste plek en speel in op wat de ander wilt.

Uithoudingsvermogen

Het is handig als je langer dan een minuutje door kunt gaan. Vaak duurt het bereiken van een hoogtepunt bij een vrouw langer dan bij de man. Zorg dat je dat punt samen kunt bereiken, in plaats van dat je zelf er eigenlijk al klaar mee bent. Het hoeft niet de hele nacht te duren, maar even doorgaan is wel zo fijn. Wanneer je van jezelf gewoon gauw klaar bent is een hoge vaardigheid in de orale bevrediging aan te raden. Zij zal deze seks tips ook waarderen.

Wees niet bang

Wanneer je bedpartner iets voorstelt om te doen ga je er gewoon in mee. Tot op zekere hoogte, natuurlijk. Bepaal zelf waar de grens ligt, maar probeer ook eens buiten je comfort zone te gaan. Niet alle seksspeeltjes hoeven uit de kast te worden getrokken. Wel bespaart het haar en daarmee jou frustratie om vaker ja te knikken.

Creativiteit

De vorige tip sluit mooi aan op deze tussen de seks tips. Probeer zelf ook eens iets voor te stellen of anders te doen. Dit is om te voorkomen dat ze zich gaat vervelen en elke nacht hetzelfde wordt. Andere plekken, standjes of trucjes zorgen er maar net voor dat het elke keer een ontdekking is. Wist je bijvoorbeeld al dat hotelseks de beste soort seks is?

Oog voor detail

Het duurt misschien even om de fijnste kneepjes te leren, maar een klein detail kan een groot verschil maken. Weet waar haar gevoelige plekjes zijn. Als je dat niet weet, ga er dan naar op zoek en leer haar kennen zonder dat ze dat stap voor stap hoeft uit te leggen. Breng de juiste seks tips op de juiste manier in de praktijk en wees kritisch.

Geniet en laat dat weten

De laatste tussen de seks tips is één van de belangrijkste: geniet! En niet alleen dat, maar laat haar ook weten dat je geniet. De beste bedpartners geven hun minnaar of minnares het gevoel dat ze een ware seksgod(in) zijn. Die wederzijdse bevestiging naar elkaar laat het vertrouwen groeien en maken het genot alleen maar groter. Heb maar eens een keertje schijt aan de buren en kijk wat het resultaat is.