Wealth

Vriendin van Rico Verhoeven onthult hoeveel knaken zij per week verdient

salaris naomy van beem

Rico Verhoeven is na het opbreken met Jacky als een blok gevallen voor Naomy van Beem. De Amsterdamse heeft haar zaakjes goed voor elkaar. In het reality-programma Steenrijk, straatarm heeft Naomy van Beem een boekje open gedaan over haar salaris.

Vriendin van Rico Verhoeven was te zien in Steenrijk, straatarm

In het SBS-programma verwisselen elke week twee families een korte tijd van leven. Een relatief arm gezin wisselt een week lang met een steenrijk huishouden. Een tijdje geleden deed de huidige vriendin van Rico Verhoeven ook mee aan het programma. Als rijk huishouden keken mensen met verbazing naar het salaris van Naomy van Beem.

Wat is het salaris van Naomy van Beem?

Het andere gezin moet met 80 euro per week elk dubbeltje omdraaien, maar daar heeft de vriendin van Rico Verhoeven geen last van. Naomy van Beem kan met haar flinke salaris tot 1250 euro per week uitgeven. Dan kun je wel raden wat voor een inkomsten zij heeft!

Succesvol in de fitness business

Rico Verhoeven heeft het dus aardig getroffen met zijn nieuwe vriendin. Of de kickbokser jaloers is op het salaris van Naomy van Beem is nog maar de vraag, hijzelf verdient ook een aardig zakcentje met zijn bokswedstrijden.  Maar hoe komt ze eigenlijk aan haar geld? Naomy van Beem is een succesvol sportondernemer. Als personal trainer in de Amsterdamse grachtengordel ziet ze het geld binnenstromen.

View post on Instagram
 

‘Mooie band overgehouden’

“Het was een mooie en leerzame ervaring”, blikt Naomy terug op social media. “We hebben een week lang weinig centjes te besteden, terwijl de andere familie een week zorgeloos kan genieten. Voor sommige mensen is dit heel normaal, voor andere mensen is dat echt een ding. Vooral voor deze familie. Dat was ook de essentie waarom we mee hebben gedaan aan dit programma toen we ervoor werden gevraagd. De andere familie is heel speciaal en we hebben er een mooie band aan overgehouden. Dat is waar ik op hoopte”, vertelt ze.

Meer lezen over Rico en Naomy? Zoveel is de autocollectie van Rico Verhoeven waard.