Cars & Bikes

Bijna automiljonair: Zoveel is de autocollectie van Rico Verhoeven waard

autocollectie rico verhoeven

Rico Verhoeven is niet alleen een koning in de ring, ook op de weg is de kickbokser een koning. Lees hier hoeveel de autocollectie van Rico Verhoeven waard is.

Hoeveel is de autocollectie van Rico Verhoeven waard?

Rico Verhoeven is niet alleen een van de beste kickboksers ter wereld, maar hij heeft ook een bijzondere passie voor auto’s. De Nederlander heeft een indrukwekkende autovloot opgebouwd met verschillende modellen van de meest exclusieve merken. We gaan kijken naar zijn bijzondere auto’s, hij heeft namelijk wel een aantal mooie wagens in het bezit. Zoveel is de autocollectie van Rico Verhoeven waard.

Range Rover Sport P510e

Onlangs voegde Verhoeven een nieuwe auto toe aan zijn verzameling, namelijk een Range Rover Sport P510e. Deze Range Rover van Rico Verhoeven is voorzien van speciale 23-inch Urban Automotive-wielen en sidesteps en heeft een waarde van ongeveer 150.000 euro. De combinatie van het stoere design en de luxueuze uitstraling maken deze Range Rover tot een opvallende verschijning op de weg. Iedereen blijft eventjes staan om naar de auto te kunnen kijken.

View post on Instagram
 

Audi RSQ8 met Urban Aero Kit

Een andere auto uit Verhoevens autocollectie is de Audi RSQ8. Dit model is voorzien van een Urban Aero Kit in een opvallende Porsche Oak Green kleur. Dit is een mooie kleur die je niet vaak ziet. De Audi RSQ8 van Rico Verhoeven heeft een prijskaartje van ongeveer 215.000 euro waarbij de kit nog eens 14.625 euro extra kost. Met zijn krachtige motor en unieke design is de Audi RSQ8 een echt beest.

View post on Instagram
 

McLaren 720S Spider

Maar de meest waardevolle auto uit Verhoevens collectie is zonder twijfel de McLaren 720S Spider. Deze auto is op maat gemaakt en voorzien van meerdere wraps. Met een topsnelheid van 341 km/u en een prijskaartje van ongeveer 345.000 euro is dit Verhoevens meest bijzondere bezitting. Met zijn liefde voor snelle auto’s is het dan ook niet verrassend dat Verhoeven juist voor dit model heeft gekozen.

View post on Instagram
 

Met zijn collectie auto’s laat Rico Verhoeven zien dat hij niet alleen een topsporter is, maar ook een autoliefhebber in hart en nieren. Met een geschatte waarde van 750.000 euro mag hij zichzelf dan ook gerust een echte autogek noemen.

Bron: Pure Luxe.