Roy Beszelsen, een ondernemer, cryptohandelaar en YouTuber die bekend is geworden onder de naam Royalistiq heeft zijn droom villa gekocht.

Wie is Royalistiq?

Voor Royalistiq begon het allemaal met een passie voor gamen. Vanaf zijn kamer speelde hij spelletjes met zijn vrienden voor een klein publiek. De opkomst van Fortnite was voor de YouTuber het begin van een succesvolle carrière. Ondertussen heeft zijn YouTube-kanaal al meer dan 914.000 abonnees.

Inmiddels is de 24-jarige met nog veel meer bezig dan alleen gamen. Ook ondernemen is hem niet vreemd. Hij heeft bijvoorbeeld zijn eigen drankje genaamd Focusdrink gecreëerd die goed in de smaak valt bij mensen, en dan zijn we er nog niet. Royalistiq heeft namelijk voordat hij begon met ondernemen, in een interview met Dayl aangegeven dat hij ruim 300.000 euro heeft verdient met crypto. Ook vertelde hij in dat interview over zijn droom om een vrijstaand huis te kopen. Nog geen jaar verder en zijn droom is werkelijkheid geworden.

24-jarige Royalistiq heeft zijn 'droomhuis' gekocht - Pure Luxe

Royalistiq koopt droom villa

De villa is goed voor 500 vierkante meter aan woonruimte en staat op een kavel van 2500 vierkante meter. Zodra je de villa binnenkomt maak je direct kennis met een mancave die beschikt over een biertap, dartbord, een pool- en tafeltennistafel.

De keuken is verbonden aan de woonkamer en is bedoeld als de absolute parel van de villa. Dat is ook wel terug te zien aan de verzotte reactie van Royalistiq. In de nabijgelegen kamer moet een studio komen waar hij zijn video’s kan opnemen en andere belangrijke zaken kan uitvoeren. Op de bovenverdieping van de villa van Royalistiq zijn er meerdere slaapkamers waar de YouTuber zelf natuurlijk een master bedroom heeft en genoeg ruimte overhoudt voor logés.

24-jarige Royalistiq heeft zijn 'droomhuis' gekocht - Pure Luxe

Heb je ooit gehoord van een droom villa zonder zwembad erin? Precies, dat bestaat natuurlijk niet. Een luxe overdekt zwembad kunnen we daarom ook afvinken in deze droom villa. En wat doe je voordat je een verfrissende duik neemt? Je gaat natuurlijk eerst lekker gymmen in je privé gym. Na een lange dag gymmen en zwemmen kan Royalistiq bijkomen in zijn eigen thuisbioscoop.

De tuin is voorzien van een buiten open haard en is klaar voor een barbecuesessie, terwijl Royalistiq zijn voetbalkunsten kan laten zien op, jawel… het voetbalveld.