YouTuber Royalistiq, echte naam Roy Beszelsen, heeft zijn wagenpark een upgrade gegeven. Maak kennis met de nieuwe auto van Royalistiq: een Audi RS6 Quattro Performance.

Tijd voor nieuwe auto Royalistiq: Tesla terug naar de dealer

Royalistiq is een autoliefhebber pur sang. Eind 2021 kocht de 24-jarige YouTuber een gelimiteerde Audi ABT RSQ8, als ‘extraatje’ bovenop zijn Lamborghini Huracán EVO Spyder. Beide bolides zijn inmiddels ingeruild, en voor dat geld kocht Royalistiq een nieuwe auto, een McLaren 720S Spider welteverstaan. Al houdt zijn autozucht daar niet op: eerder deze maand hintte Royalistiq al op het feit dat hij zijn wagenpark wilde upgraden met een nieuwe auto. Zijn Tesla Model S 90D was aan vervanging toe, zo vond hij. Inmiddels heeft de YouTuber daad bij het woord gevoegd: er schittert nu een nieuwe auto op het oprit voor het huis van Royalistiq: een Audi RS6 Quattro Performance.

Nieuwe Audi RS6 Quattro Performance van Royalistiq

De nieuwe auto van Royalistiq heeft een panorama dak, keramische remschijven, koolstofvezel afwerking van het interieur en RS-sportstoelen. Ook qua performance  is deze wagen op z’n zachtst gezegd sportief te noemen. Zo heeft de nieuwe auto van Royalistiq 605 pk, schiet ‘ie van 0 naar 100 km/u in 3,7 seconden en heeft de bolide een topsnelheid van 250 km/u.

Niet enige Audi van Royalistiq

De Audi RS6 Quattro Performance van Royalistiq is een leuke toevoeging aan zijn autocollectie én Audi-collectie, bestaande uit een Audi R8, die Roy bestempeld als zijn favoriete auto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Royalistiq (@royalistiq)

Beeld: Autobedrijf John van der Rijt BV.