Arne Slot is hoofdtrainer bij Feyenoord en daar verdient hij aardig goed mee. Zo goed zelfs dat hij een mega luxe villa heeft in Zwolle. Dat is wel een stukje reizen naar zijn werk, maar dat doet niet af aan de luxe villa van Arne Slot zelf. Genoeg reden om even bij ‘m binnen te kijken.

Waanzinnig luxe villa van Arne Slot

Zoals we net al zeiden is het nog best een stukje reizen van Zwolle naar Rotterdam. Maar liefst 147 kilometer, dat is geen afstand wat je dagelijks voor de lol gaat afleggen. Toch is de keuze van Arne Slot voor de dikke villa niet heel onlogisch. Want je krijgt er wel heel veel luxe voor terug. Voor het bedrag van 1.150.000 euro woont Arne Slot heel erg ruim in deze dikke villa.

Arne Slot

De luxe villa van Arne Slot ligt in het hartje van de stad. Binnen vijf minuutjes ben je middenin de stad. Zwolle telt maar liefst driehonderd café’s, dus keuze genoeg om een biertje te drinken. Het pand waar hij in gaat wonen bedraagt een oppervlakte van 265 vierkante meter (dat wordt verdwalen). Hij heeft vijf slaapkamers tot zijn beschikking en twee ruime badkamers.

Keuken met alles erop en eraan

De Feyenoord-trainer gaat het in elk geval prima naar zijn zin hebben in de nieuwe woning. De luxe villa van Arne Slot beschikt ook over een mooie keuken met topklasse apparatuur, waar hij gezellig samen met zijn vrouw Mirjam kan dineren. Het is trouwens niet de eerste keer dat de familie Slot in Zwolle komt wonen. In 2019 woonden ze hier ook. Of ze lang in Zwolle gaan blijven wonen zal de tijd moeten uitwijzen.
Wil je meer foto’s van de luxe villa van Arne Slot? Check de website van BekendeBuren. 
Ben je benieuwd geworden naar andere woningen van bekende (oud-)voetbaltrainers? De villa van Dick Advocaat is zeker niet mis.