Dick Advocaat zit het liefst jarenlang op zijn geld. Het is dan ook algemeen bekend dat de huidige trainer van Feyenoord elk dubbeltje drie keer omdraait. Toch spendeert hij af en toe nog wel wat, en hoe. Zo heeft hij jaren geleden deze dikke villa weten te bemachtigen. Laten we even binnenkijken in het reusachtige huis van Dick Advocaat.

Het huis van Dick Advocaat

De kleine generaal woont in een reusachtige villa, ironischer kan bijna niet. In 2013 kocht hij dit huis aan de Vliet in Leidschendam. Daar kan hij genieten van bergen privacy, want de villa ligt heel god verborgen. Het beste van alles is dat het slechts op 25 minuten rijden van zijn werkgever in Rotterdam ligt. We kijken even gezellig binnen in het huis van Dick Advocaat.

Huis van Dick Advocaat

Genoeg ruimte heeft hij zeker. Het huis van Dick Advocaat telt maar liefst 565 vierkante meter. In het huis is er ruimte voor 9 kamers, zo kan hi altijd rustig voetbal kijken apart van zijn vrouw. De 4 slaapkamers en 3 badkamers zijn verdeeld over twee verdiepingen en een zolder. Hij heeft dus genoeg plek om al zijn vrienden uit te nodigen.

huis van Dick Advocaat

Rust en ruimte genoeg

Koken, dat doet hij graag. Die conclusie kunnen we trekken uit zijn immense keuken van 40 vierkante meter. Mocht hij nog een beetje fit willen blijven tijdens zijn oude dagen, dan kan hij altijd in zijn eigen fitnessruimte wat oefeningen gaan doen. Maar dat was nog niet alles, wanneer de beste man nog meer rust nodig heeft, dan pakt hij gewoon de boot. Die ligt namelijk aangemeerd in de insteekhaven van het huis van Dick Advocaat.

Huis van Dick Advocaat

De prijs van de reusachtige villa

Dit alles mag natuurlijk wel wat kosten. Het huis van Dick Advocaat had ook een prijskaartje van 3.450.000 euro. Dickie zou zichzelf niet zijn als hij er wat vanaf wist te ritselen. Zo heeft hij uiteindelijk ‘maar’ 2,4 miljoen euro voor de villa betaald. Na zijn laatste kunstje bij Feyenoord kan hij dan eindelijk alle rust op zoeken in zijn eigen huis. Of gaat hij toch weer aan de slag bij een andere club? Je weet het maar nooit bij Dick.

Huis van Dick Advocaat