De Male Grooming afdeling van Philips bestaat alweer 80 jaar en om dat te vieren hebben zij een nieuw retro scheerapparaat uitgebracht. Ze verpakken daarmee 80 jaar aan innovatie in scheren en mannenverzorging in de nieuwe Philishave Heritage-Edition. En we moeten zeggen dat wij ontzettend blij worden van dit nieuwe scheerapparaat.

Philishave Heritage-Edition

Het nieuwe innovatieve scheerapparaat van Philips combineert de laatste technologische snufjes op scheergebied met een retro design en een knipoog naar de eerste Philishave uit 1939. De focus heeft er vanaf dat jaar altijd op gelegen hoe mannen een nog betere scheerervaring geboden kon worden. Elk gezicht is anders, waardoor het iconische driekoppige ontwerp van deze Philishave Heritage Edition – ooit gebaseerd op een fietsdynamo – volledig geoptimaliseerd is aan de hand van constante verbeteringen in de afgelopen 80 jaar.

Retro scheerapparaat

Specificaties

Voor Philips Male Grooming zijn 80e jubileum wordt er natuurlijk wel flink uitgepakt. Zo beschikt het nieuwe retro scheerapparaat over een Lithium-ionaccu, waardoor je tot 60 minuten lang draadloos kan gaan scheren. Wat echt veel langer is dan je gemiddelde scheerapparaat. Daarnaast is het ook ontzettend fijn dat het scheerapparaat ook gewoon zonder snoer te gebruiken is. De trimmer springt ook open met slechts één druk op de knop, lekker makkelijk dus!

retro scheerapparaat

Dankzij het ComfortCut-messysteem en de Flex-scheerhoofden met 4 draairichtingen wordt het trimmen alleen nog maar makkelijker en makkelijker. De flexibele scheerhoofden passen zich namelijk met vier onafhankelijke bewegingen volledig aan, aan de contouren van gezicht. En dankzij het afgeronde profiel van het ComfortCut Blade Systeem glijdt de trimmer soepel over de huid voor een gladde en comfortabele scheerbeurt. Het beschermt tegelijkertijd tegen eventuele huidirritaties en wondjes. Met dit scheerapparaat hoef je er in ieder geval niet bang voor te zijn om slecht voor de dag te komen. Er is ook nog een uitklaptrimmer die perfect is voor het onderhoud je snor en bakkebaarden.

Philips verpakt 80 jaar aan innovatie in nieuw retro scheerapparaat

Philips

Shaver Heritage Edition

Uiteraard is de prijs voor dit scheerapparaat net zoveel als de leeftijd van Philips Male Grooming, en dat maakt het nog een leuk prijsje ook!