De een kiest voor een woest aantrekkelijke baard en de ander voor een wat smoother baardje. Hoe dan ook is de baard van een man heilig. Als je het aan ons vraagt tenminste. Het hebben van een baard kan je maken of kraken, maar met onze tips kom jij er deze zomer wel doorheen!

Baard onderhouden

Een baard onderhouden kan vrij lastig zijn, tenzij je beschikt over de juiste apparatuur en een stijl die goed bij jou aansluit. Het is namelijk ten eerste helemaal niet nodig om elke keer weer een barbier op te zoeken om jouw baard te onderhouden. Met een goede investering ben jij namelijk een lange tijd zoet. Voor de zomer zijn de volgende baardtypes ideaal: een snor met sik, een snor met baard en een gemillimeterd baardje. Om deze baardjes glad en strak te houden is de Philips OneBlade de perfecte scheertool. Het heeft diverse standen en opzetstukjes, scheert gemakkelijk en zorgt er daarmee voor dat jouw baardje altijd on point is!

Met deze baardstijlen loop jij er zomers aantrekkelijk bij

Philips

OneBlade

Snor met sik

Mocht jij geen volle baard hebben en niet teveel moeite willen doen om je baard te onderhouden, dan is de snor met sik dé perfecte keus voor jou. Het is makkelijk te onderhouden, ziet er clean en fresh uit en is daarmee dus perfect voor de zomer. Met de verschillende opzetstukjes van de Philips OneBlade kun jij de lengte gemakkelijk aanpassen naar jouw smaak.

Bij de snor moet je nogal nauwkeurig te werk gaan. Je moet alle haren eromheen wegscheren en zorgen dat de contouren van je snor er strak uitzien. Je zult dus moeten werken met diverse standen, maar dat gaat er wel voor zorgen dat jouw snor er gelikt uit ziet. Voor de sik zijn de contouren en lengte het allerbelangrijkste. Qua lengte raden we het opzet stukje van 5 mm aan. Fotograaf en filmmaker Milan Gino laat zien hoe hij zijn snor met sik perfectioneert met de Philips OneBlade:

Snor met baardje

De baardgroei die je hebt, wil je natuurlijk wel showen en dat begrijpen wij maar al te goed. Het is daarbij wel van belang dat je dit goed verzorgd, aangezien deze baardstijl er al gauw onverzorgd uit kan zien. Gebruik bovenstaande tips voor je snor en ga met je baard iets nauwkeuriger te werk. Contouren lekker strak maken met het dubbelzijdige mesje en begin met het trimmen van de baard op zo’n 3 mm. Online ondernemer Joris van Velzen laat zien hoe hij zijn snor trimt met de Philips OneBlade:

Gemillimeterd baardje

Tijdens de zomerse dagen kan een woest aantrekkelijke baard toch wel een tikkeltje vervelend zijn. Het is warm en ziet er vrij robuust uit. Een gemillimeterd baardje is daarom dé perfecte oplossing. Het fijne van deze baardstijl is toch wel het feit dat ie zeer gemakkelijk te onderhouden is. Je hoeft geen rekening te houden met plekken waar je baard minder goed groeit en je kan soms alles al op eenzelfde stand trimmen. Presentator en programmamaker Thomas Cox laat zien hoe hij zijn baard trimt met de Philips OneBlade.

Philips OneBlade

Voor deze drie baardstijlen raden wij je de Philips OneBlade aan. Deze scheertool beschikt over diverse opzetstukjes die perfect zijn om je baard helemaal te perfectioneren naar jouw smaak. Daarnaast krijg je een mesje die speciaal is gemaakt voor het scheren van je gezicht en lichaam, met een opzetstukje dat je huid beschermt. Geen vervelende sneetjes meer dus! Je kunt perfecte contouren creëren dankzij het dubbelzijdige mesje. Zo kun je in een willekeurige richting scheren en heb je uitstekend zicht op iedere haar die je trimt en dat alles voor een prijs van zo’n 64,99 euro. Al met al kunnen we wel stellen dat je er met de Philips OneBlade heerlijk zomers bij zal lopen!