Meer dan een half jaar geleden kocht Peter Gillis een nieuwe Rolls Royce en een nieuwe Ferrari. Nu mag hij eindelijk de Italiaanse auto ophalen bij de dealer. Dat doet hij natuurlijk op geheel eigenwijze manier. Hatseflats!

Peter Gillis haalt zijn nieuwe Ferrari op

In ‘Massa is Kassa’ gaat Peter Gillis samen met zijn vriendin Nicol naar de autodealer om zijn Ferrari op te halen. Daar staat een nieuwe parel op hem te wachten. Een prachtige Ferrari 812 GTS staat voor de deur klaar om opgehaald te worden. Peter Gillis is er maar al te blij mee. Als klap op de vuurpijl wordt Peter Gillis door de autodealer getrakteerd op een worstenbroodje van één meter lang.

Een monsterlijke Ferrari 812 GTS

Het is weer een mooie toevoeging aan de autocollectie van Peter Gillis. De Ferrari 812 GTS heeft 800 pk en een acceleratiesnelheid van 2,9 seconde met een topsnelheid van 340 km/u. Dat is zeker niet mis!

De Ferrari 812 GTS van Peter Gillis heeft een grijze lak met zwarte details. De cabrio heeft leren stoelen voorzien van een bruine kleur. Gelukkig heeft Peter Gillis genoeg ruimte om in te stappen. Wanneer de miljonair de dikke wagen start, hoor je een geluid om van weg te dromen. Zelfs het hondje voelt zich comfortabel in de sportwagen. Een goede aankoop dus!

Peter Gillis Ferrari Peter Gillis Ferrari

Twee dikke auto’s voor 1 miljoen euro

Maar zoals gezegd was het niet de enige auto die Peter Gillis destijds kocht. In mei 2021 wist de vakantieparkeigenaar niet alleen een Ferrari 812 GS, maar ook een Rolls Royce Cullinan op de kop te tikken. Deze twee dikke auto’s rekende hij in één keer af. Het eerste aanbood wat Thijs Timmermans deed, was 1.021.000 euro. Maar na een beetje gepingel kwamen de twee mannen op een mooi rond bedrag van 1 miljoen euro uit. Hoeveel Peter Gillis dus specifiek voor zijn nieuwe Ferrari heeft betaald, weten we niet. De nieuwprijs van de dikke bak ligt wel op een flinke €398.000,-. Maar dat is slechts een schijntje van het vermogen van Peter Gillis.