Actueel

Nieuwe trailer ‘Mocro Maffia’ seizoen 5 liegt er niet om: valt Paus’ imperium uiteen?

mocro maffia seizoen 5 trailer 2

Op 2 juni is het dan echt zover: Mocro Maffia seizoen 5 verschijnt dan online. Om de kijkers warm te maken voor het spektakel, deelt Videoland een nieuwe trailer.

Er wordt steeds meer duidelijk over ‘Mocro Maffiaseizoen 5

Het nieuwe seizoen van ‘Mocro Maffia’ staat weer voor de deur. Waar Videoland de fans eerder al trakteerde op de teaser van ‘Mocro Maffia’ seizoen 5, de eerste trailer van het nieuwe seizoen deelde én twee nieuwe artiesten in ‘Mocro Maffia’ seizoen 5 onthulde, heeft de streamingdienst nu een nieuwe trailer gedeeld van de bloedstollende serie.

Waar gaat ‘Mocro Maffia’ seizoen 5 over?

In ‘Mocro Maffia’ seizoen 5 staat de wereld van Paus op zijn kop. Steeds meer mensen om hem heen willen de leider verraden. In de eerste plaats is daar Tatta: neemt hij succesvol wraak op zijn voormalige boezemvriend en zakenpartner Paus? Of is Paus de ‘aardappel’ te slim af, en moet Tatta eens en voor altijd zijn meerdere erkennen in de maffiabaas? Daarnaast wordt in de nieuwe trailer ook duidelijk dat Taxi eieren voor zijn geld kiest. Het lijkt er namelijk sterk op dat de kompaan van Paus een kroongetuigenverklaring wilt tekenen om uit de duistere misdaadwereld te kunnen stappen. Betekent dit het einde van het imperium van Paus? Op 2 juni gaan de kijkers daarachter komen. Tot die tijd moeten we het doen met de beelden die de makers met ons hebben gedeeld.

Bekijk hieronder de gloednieuwe trailer van ‘Mocro Maffia’ seizoen 5:

Watch on YouTube