Actueel

Zien: Eerste officiële teaser Mocro Maffia 5 zit boordevol actie, spanning en sensatie

mocro maffia seizoen 5 2

Goed nieuws voor de diehard Mocro Maffia-fans onder ons: Videoland heeft de eerste officiële teaser van Mocro Maffia seizoen 5 gedeeld. Ben jij klaar voor weer een seizoen boordevol actie, spanning en geweld?

Waar gaat Mocro Maffia seizoen 5 over?

Kijkers zijn net bijgekomen van Mocro Maffia: Tatta en seizoen 5 komt er alweer aan. Op 2 juni is de releasedatum van Mocro Maffia seizoen 5 welteverstaan. Dit seizoen belooft spectaculairder te worden dan ooit. In de afleveringen gaan we te zien krijgen of Tatta (gespeeld door Robert de Hoog) met succes wraak neemt op zijn voormalige boezemvriend en zakenpartner Paus (gespeeld door Achmed Akkabi). Of zal de ‘aardappel’ het onderspit delven en betekent zijn wraakactie het einde voor hem en zijn gezin? We gaan het allemaal zien vanaf 2 juni. De eerste officiële teaser van Mocro Maffia seizoen 5 licht al een tipje van de sluier op.

Videoland deelt eerste officiële teaser van Mocro Maffia seizoen 5

We kunnen de dagen inmiddels gaan aftellen, want op 2 juni is het zover. Dan verschijnen er wekelijks nieuwe afleveringen van Mocro Maffia. Tot het zover is, moeten we het doen met de eerste geruchten, aankondigingen en beelden. Zo werd eerder al bekend dat deze bekende artiest in Mocro Maffia seizoen 5 speelt.

Wat zijn rol is en wie er gaat zegevieren in het vijfde seizoen, is nog even afwachten. Maar de eerste officiële teaser belooft al veel goeds. Aan geweld, actie, spanning en sensatie geen gebrek.

Bekijk hieronder de eerste officiële teaser van Mocro Maffia seizoen 5:

Watch on YouTube