Actueel

Nieuwe gezichten in Mocro Maffia seizoen 5: deze 2 artiesten maken hun acteerdebuut

mocro maffia seizoen 5 6

Mocro Maffia seizoen 5 is bijna daar. Naarmate de releasedatum nadert, onthult Videoland steeds meer details over het nieuwe seizoen. Na een teaser en een trailer, maakt de streamingdienst nu bekend dat er twee nieuwe gezichten in de serie debuteren. Deze twee artiesten zullen te zien zijn in Mocro Maffia seizoen 5.

Waar draait Mocro Maffia seizoen 5 om?

De kijkers zijn nog maar net bekomen van Mocro Maffia: Tatta, en seizoen 5 staat al voor de deur. Op 2 juni is de releasedatum van Mocro Maffia seizoen 5, om precies te zijn. Dit seizoen belooft sensationeler te worden dan ooit tevoren. In de afleveringen zullen we ontdekken of Tatta (gespeeld door Robert de Hoog) succesvol wraak neemt op zijn voormalige boezemvriend en zakenpartner Paus (gespeeld door Achmed Akkabi). Of zal de ‘aardappel’ het onderspit delven en betekent zijn wraakactie het einde voor hem en zijn gezin? We zullen het allemaal meemaken vanaf 2 juni. De eerste officiële voorproef van Mocro Maffia seizoen 5 gaf al een tipje van de sluier prijs. Maar nu maakt de streamingdienst nog iets wereldkundig.

Nieuwe gezichten in Mocro Maffia seizoen 5

Het is niet de eerste keer dat er nieuwe gezichten in Mocro Maffia te zien zullen zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van rappers Sevn Alias, Woenzelaar, Moeman Josylvio, ICE, Jordymone9, Kalibwoy of rapper annex voetballer Royston Drenthe? Stuk voor stuk mensen die buiten hun comfortzone stapten en gingen acteren in de immens populaire serie. Nu komen daar twee nieuwe namen bij: MocroManiac en Cho. Zij nemen de rollen van Borsu en Anti op zich, al is het nog onbekend wat voor een characters dit precies zijn.

View post on Instagram