Er gaan al lange tijd geruchten rond over een nieuwe gevecht van Jake Paul. Zo werd onderzocht of de YouTuber het kon opnemen tegen niemand minder dan Conor McGregor. Inmiddels is de nieuwe tegenstander van Jake Paul bekend: Tommy Fury (halfbroertje van Tyson Fury).

De nieuwe tegenstander van Jake Paul

Jake Paul heeft enige tijd vrij genomen van het boksen na zijn knock-out tegen Tyron Woodley in december. Inmiddels is de YouTube-ster weer klaar om de ring in te gaan. Promoter Eddie Hearn was degene die lekte dat Jake Paul het op zou kunnen nemen tegen Tommy Fury. De twee zijn al maanden aan elkaar gelinkt om met elkaar te vechten. “Ik vertegenwoordig ze niet, maar ik hoor dat de strijd op 13 augustus plaatsvindt, dus je zou het kunnen zien”, vertelt Hearn in een interview met TalkSPORT.  “Beide zijn zeer beperkt, maar zolang het een competitieve strijd is, maakt het niet echt uit.” Jake Paul heeft tot nu toe in zijn carrière nog geen bokswedstrijd verloren. Het gevecht tegen Tommy Fury wordt ongetwijfeld weer een grote uitdaging voor de YouTuber. Daarnaast stond het gevecht tussen Jake Paul en Tommy Fury al een tijd eerder gepland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jake Paul (@jakepaul)

Gevecht ging niet door vanwege gebroken rib

Het eerder geplande gevecht tussen Jake Paul en Tommy Fury stond eigenlijk gepland op 18 december vorig jaar in Tampa Florida, maar dat werd dus gecanceld. Tommy Fury liet in een officieel statement weten. “Ik ben er absoluut kapot van dat ik noodgedwongen mijn gevecht met Jake Paul moet staken vanwege een bacteriële borstinfectie en een gebroken rib.” Paul gaf er op dat moment zijn eigen draai aan het verhaal: “Ik denk dat de druk te heftig werd. Hij was bang.”  Op het laatste moment werd Tyron Woodley gevraagd om in te vallen voor Fury. Woodley accepteerde en zo werd er alsnog gevochten. Gaat Jake Paul het 13 augustus opnemen tegen Tommy Fury? We houden het nauwlettend in de gaten.