een tijdje geleden bevestigde Conor McGregor zijn terugkeer naar de UFC-kooi. Na zijn horrorblessure van juli vorig jaar vroeg iedereen zich af of dit zijn einde betekende in de UFC-wereld. Niets bleek minder waar, de MMA-vechter draait weer op volle toeren. Daar hoort uiteraard een trainingsschema van jewelste bij.

Conor McGregor keert terug na horrorblessure

Op 10 juli 2021 ging het volledig mis voor Conor McGregor. Tijdens zijn gevecht met Dustin Poirier brak McGregor zijn scheenbeen en moest noodgedwongen opgeven. Na maandenlange revalidatie pakt de ‘The Notorious MMA’ het langzaam weer op. Een comeback in de kooi gaat dan ook zeker niet lang meer duren. De legendarische vechter wil namelijk dolgraag zo snel mogelijk terugkeren. Allebei zijn laatste partijen verloor Conor namelijk van Dustin en hij had nooit eerder twee wedstrijden achter elkaar verloren. Dus naar alle waarschijnlijkheid komt McGregor sterker dan ooit terug. En dat is zeker te zien aan zijn indrukwekkende trainingsschema van de MMA-vechter en zijn transformatie.

Het absurde trainingsschema van Conor McGregor

De training bestond uit deadlifts, dumbbell-bankdrukken en bicep-curls met een stang. Dit deelt hij op zijn Instagram met het bijschrift: “kleine chique paddy’s day workout in mijn ma’s keuken.” Het resultaat mag er dan ook zeker wezen. Een aantal jaar geleden woog de vechter slechts 65 kilo, maar tegenwoordig is hij druk aan het bulken en spieren kweken. Een tijdje terug woon Conor naar eigen zeggen 87 kilo, of dat nog steeds zo is, is niet bekend. Bekijk de beelden van de training van Conor McGregor hieronder (swipe naar rechts voor de oefeningen):

Wanneer maakt Conor McGregor zijn comeback?

Met een gewicht van 87 kilo kan Conor niet meer meedoen bij de lichtgewichten. Voor die gewichtsklasse woog de MMA-vechter op dat moment 17 kilo te veel. Daardoor schuift hij logischerwijs door naar de middengewichtsklasse (77 – 84 kilo). In deze categorie heeft hij nog nooit gevochten. Daarom keert de Ier graag terug in welterweight klasse voor zijn comeback. Daarvoor zal hij dus nog wel een paar kilo’s moeten afvallen. Hoe dit zich verder gaat ontwikkelen, is afwachten. Wij wachten in elk geval met spanning af!