Om ervoor te zorgen dat jou niets ontgaat van de nieuwe series op Netflix, houden wij het voor je in de gaten. Hieronder vind je onze top 3 series voor deze week. Check ook deze bizarre horrorfilm waar Netflix mee komt.

Nieuwe Netflix series [15-21 april]

We zijn inmiddels al even onderweg, maar voor de formaliteit, hier alle nieuwe Netflix series die deze week (15-21 april) online zijn gekomen:

Lunatics

Eén van de nieuwe series op Netflix is seizoen één van Lunatics. In deze prettig gestoorde, Australische Netflix Original zien we comedian Chris Lilley doen waar hij goed in is: het spelen van meerdere belachelijke personages. Maar liefst zes rollen vertolkt Lilley in deze comedyserie, allen met hun eigen excentrieke kenmerken en eigenaardigheden, allen even gek. Bizarre en hilarische humor waar de Australiërs goed in zijn alom te vinden in de serie. Lunatics vind je vanaf vrijdag 19 april online.

Cuckoo

Seizoen vijf van deze Britse serie zal op vrijdag 19 april op Netflix verschijnen. In de serie wordt het gezin van Greg Davies opgeschrikt door het feit dat dochterlief met, jawel, een hippie thuiskomt. Na seizoen één werd Andy Samberg in de titelrol vervangen door Taylor Lautner. Hem zien we niet meer terug, maar seizoen vijf van Cuckoo heeft weer veel in petto voor de familie Thompson. Andie MacDowell in de rol van Ivy Mittelfart belooft in ieder geval een welkome toevoeging te worden.

Josie

Naast nieuwe series op Netflix worden er ook films toegevoegd. Deze vette thriller komt op woensdag 17 april op Netflix. Hoofdrollen zijn er voor Dylan McDermott en Sophie Turner, die we kennen als Sansa Stark uit Game of Thrones. Hierdoor zit het met het acteerwerk in deze film dus wel goed. Als Josie wisselt van middelbare school, komt ze in het zuidelijke stadje Baymont te terecht. Hierdoor komt ze in een motel te wonen, waar de mysterieuze middelbare scholier de aandacht trekt van Hank, een eenzame, teruggetrokken man met een duister verleden. Daarom vinden we ook een onheilspellende sfeer in de thriller, die veel goeds belooft.

Voor nog meer onheilspellende sferen en series waar niets is wat het lijkt. Check daarom ook deze nieuwe heftige horrorserie van Netflix.