Netflix weet van geen ophouden en komt met schitterende documentaires zoals Our Planet tot heftige horrorseries zoals Chambers. Nu weet de Amerikaanse streamingdienst ons wederom te verassen en ditmaal met een bizarre horrorfilm: The Perfection.

The Perfection

Een nieuwe horrorfilm met een verhaal waar we nog niet direct onze vinger op kunnen leggen. In de trailer gebeurt er namelijk behoorlijk veel, maar is het verhaal nog niet helemaal duidelijk. De film kent wel twee mooie en bekende hoofdrolspeelsters: Charlotte (Allison Williams) en Lizzie (Logan Browning), die we allebei al kennen uit Get Out en Dear White People

De film volgt deze twee dames, die geclassificeerd kunnen worden als zeer bijzondere cellospelers. Charlotte kon vanwege haar moeders gezondheid haar droom nooit waar maken, maar na haar overlijden besluit ze om haar oude meester op te zoeken. Tijdens haar zoektocht raakt ze herenigd met Lizzie in Sjanghai. Het tweetal heeft al een bijzonder angstaanjagend verleden en na de hereniging wordt het alleen maar bizarder en enger.

De datum die je moet omcirkelen in je agenda is 24 mei, dan zal deze bizarre horrorfilm over de hele wereld op Netflix te zien zijn.

Bizarre horrorfilm

Tja, na het zien van de trailer zijn jullie het hoogstwaarschijnlijk wel met ons eens dat het een vrij bizarre horrorfilm is. Er is in ieder geval iets goeds mis met Charlotte en Lizzie. Zo zien we bewegende dieren/insecten in de arm van Charlotte kruipen en daarna krijgen we al gauw daarna krijgen we een beeld te zien van uitgekotste insecten. Wat ons daarna direct opviel is dat Lizzie wel heel gauw ineens een bizar groot slagersmes uit haar tas tovert, zodat Charlotte haar arm eraf kan hakken. Het is nog een beetje onduidelijk waar de film precies over zal gaan en wat er speelt in het leven van Charlotte en Lizzie, maar het is een veelbelovende bizarre horrorfilm, mogen dat duidelijk zijn.

Is dit niet helemaal jouw soort horrorfilm? Annabelle Comes Home heeft alle potentie om de engste horrorfilm van 2019 te worden.