Het is allang bekend dat Netflix brute series aan de man brengt. Vooral de thrillers en horrors van het mediabedrijf vallen goed in de smaak. We zijn dan ook al te blij dat er een nieuwe serie binnen deze categorie aan zit te komen. We hebben het over de nogal wat horror/thrillerachtige serie: Chambers.

Chambers

Dit is pas de eerste trailer van de nieuwe serie, maar we kunnen al een heleboel informatie uit de beelden ophalen. Zo weten we dat de serie gaat over een vrouw genaamd Sasha die onlangs een harttransplantatie heeft gehad. Ze overleefde de operatie, maar toch voelt ze zich naderhand niet de oude. De trailer van Chambers laat zien dat ze steeds meer trekjes gaat vertonen van de vorige eigenaar van het hart dat ze nu meedraagt. Ze wordt steeds meer psycho, maar ziet ook steeds vaker het gezicht van het meisje van wie het hart is geweest. Als dat gezicht tevoorschijn komt – op een foto bijvoorbeeld – verdwijnt het vrijwel meteen. Dit zorgt ervoor dat de arme Sasha alleen maar gekker en gekker wordt…

Check de spannende trailer hieronder:

Chambers binnenkort te zien

We kunnen van geluk spreken dat we niet al te lang hoeven te wachten op de verschijning van deze angstaanjagende serie, hij komt namelijk 26 april uit. Netflix heeft al naam gemaakt als het gaat om spannende series. Een echte psychologische horrorserie in de vorm van een Netflix Original hebben we nog niet zo vaak langs zien komen. Nu vult Netflix dat gat in haar zelf gemaakte content en daar zijn we maar al te blij mee. Van de cast kunnen we ook smullen. Zo spelen Hollywoodsterren Uma Thurman en Nicholas Galitzine (The Watcher in the Woods) in de serie. De hoofdrol is weggelegd voor de nu nog onbekende Sivan Alyra Rose.

Om op de hoogte te blijven van deze nieuwe Netflix-serie en om de hele cast te zien, kun je een kijkje nemen op de site van Netflix.