Entertainment

De nieuwe Batmobile uit ‘The Batman’ overtreft al je verwachtingen

nieuwe batmobile The Batman

Waarschijnlijk ken je het gevoel wat je krijgt als je jouw nieuwe wagen op gaat halen. Niks is fijner dan de geur van een gloednieuwe auto als je voor het eerst plaats neemt. Of dat ook geldt voor Bruce Wayne is nog even de vraag, maar voor de nieuwste Batman film mocht hij wel plaats nemen in zijn nieuwe Batmobile.

Dit is hem dan, de nieuwe Batmobile

Nadat vorige maand de eerste officiële trailer voor The Batman verscheen, waren de ogen gericht op Matt Reeves en zijn kijk op de Caped Crusader. In de film zien we Robert Pattinson, een jongere Bruce Wayne die op jacht gaat naar The Riddler. Leuk uiteraard, maar wat veel interessanter is, is de Batmobile. De iconische wagen keert terug, maar hij ziet er wel iets anders uit dan je gewend was. Het is nu meer een echte Amerikaanse muscle car met enkele meer dan interessante aanpassingen.

Watch on YouTube

Details via social media

Terwijl we in de trailer genoegen moesten nemen met wat vage beelden van de Batmobile, werd de wagen onlangs nog in volle glorie gespot bij het Warner Bros hotel in Abu Dhabi. Dat geeft ons de gelegenheid om eens kritisch naar het vervoersmiddel te kijken.

De foto’s op sociale media laten in ieder geval de nieuwe Batmobile vanuit verschillende hoeken zien waarbij vooral de brede spatborden, imposante bumper, de bull bar en de motorkap opvallen. Terwijl in de trailer er alles aan deed om niet al teveel details prijs te geven, konden de fans het nu goed zien, dus ook de uitlaten en de instaptredes.

View post on Twitter

Première in 2022

Ook al ontbreken er wat belangrijke gegevens, we hebben nu wel een aardig beeld van de Batmobile. Zo lijkt de voorkant te zijn afgeleid van een Chevrolet Camaro uit de jaren 60 en zien we ook details die doen denken aan zowel de Ford Mustang en de Dodge Charger. Blijkbaar heeft Robert Pattinson aardig wat te zeggen gehad gezien de onmiskenbare verwijzing naar de bekende Amerikaanse muscle cars. Of de wagen goed uit de verf komt moeten we maar afwachten. Op 4 maart 2022 kun je dat in de bioscoop zelf gaan beoordelen.

View post on Instagram
 

Bron: Carbuzz