Wat als je genoeg geld op de bank hebt staan, je al woont in een kasteel en net bent getrouwd met de liefde van je leven? Juist, dan wil je meer. Zo ook in het geval van deze dj. Dit is de nieuwe auto van Afrojack: een dikke Audi RS6.

De supercars van Afrojack

Dat een snelle vierwieler de wereld-dj niet vreemd is was al wel duidelijk. De man heeft een belachelijke autogeschiedenis op zijn naam staan. Je vraagt om een bescheiden greep uit de collectie? Komtie.

Een Audi R8, een RS6 C6 en C7, een Ferrari 458, een Ferrari F12berlinetta, een 812 Superfast, een Lamborghini Aventador, een Aventador SV, een Rolls-Royce Ghost en een Plantom Drophead Coupé.

Bizar, toch? Vut why stop there, moet hij hebben gedacht. We gaan door naar de nieuwe auto van Afrojack.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nick (@afrojack)

De nieuwe auto van Afrojack

Maar met een bankrekening als de zijne, en de overige lifegoals die hij recentelijk steady heeft kunnen afvinken (een nieuw kasteel en getrouwd met de erfgename van Lamborghini) is het tijd voor nieuwe prikkels. En wel in de vorm van een achterlijk sterke Audi RS6 C8. We presenteren: de nieuwe auto van Afrojack.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nick (@afrojack)

Sneller is altijd beter, is wat de dj moet hebben gedacht. De nieuwe auto van Afrojack is voorzien van een imposante 1.001 pk. Uiteraard tik je de duizend paarden niet zomaar aan, daar heeft hij de hulp van tunerbedrijf MTM voor ingeroepen.

Kijken we naar de ‘standaard’ Audi RS6 C8, dan hebben we het over 600 pk met een topsnelheid van 250 km/u. Van 0-100 gaat hij in 3,6 seconden. De vanafprijs voor deze bak is 190.000 euro. Een pittige prijs die bevestigt dat de nieuwe auto van Afrojack met het extra tune-werk een godsvermogen moet hebben gekost. Maar dat zijn natuurlijk geen problemen voor een man met zo’n vermogen.