Dj Afrojack, één van de grote namen in de wereldwijde en ons Nederlands’ trots. Niet lang geleden maakte Afrojack het heugelijke nieuws bekend dat hij op de knieën was gegaan voor zijn liefje Elletra Lamborghini en dat een volmondig ‘ja’ het startsein was voor de voorbereidingen van een grootse bruiloft (hoe kan het ook anders). Maar, alleen trouwen is niet genoeg voor de dj, en vlak voor het huwelijk schaft hij ook nog even een nieuw stulpje aan, lees: kasteel.

Het nieuwe kasteel van dj Afrojack

We zullen het er allemaal mee eens zijn: dj Afrojack gaat lekker. Met zijn knappe verloofde aan zijn zij, een voortdurende succesvolle muziekcarrière en een huwelijk op komst zou je zeggen dat er weinig te wensen overblijft voor de muzikant. Toch?

View this post on Instagram

Happy😁

A post shared by Nick (@afrojack) on

Niets lijkt minder waar, als deze week bekend wordt dat dj Afrojack zichzelf en zijn Elettra heeft getrakteerd op een redelijk riant optrekje genaamd Kasteelvilla Marktgraaf. Juist, je voelt de luxe bui al hangen.

8 badkamers zijn er net genoeg

Dj Afrojack – voor vrienden en familie gewoon Nick van de Wall- zou volgens Quote de nieuwe eigenaar zijn van het landgoed dat op de grens tussen Nederland en België ligt. De villa staat er al een tijdje, maar is aan een flinke onderhoudsbeurt onderworpen en nu in uiterst goede staat.

De woning beschikt over acht slaapkamers, acht badkamers, drie keukens en een indoor zwembad. Uiteraard hebben we het dan alleen nog over het hoofdgebouw, er zijn ook nog verschillende bijgebouwen, een binnen- en buitenpiste voor paarden en maar liefst zeventien stallen.

De prijs voor een kasteel

De woning is 15 jaar geleden gerenoveerd voor 17 miljoen euro. Nu zou de woning voor 20 miljoen te koop hebben gestaan. De kans is groot dat dj Afrojack niet de volle mep heeft betaald. Wat hij er voor neer heeft gelegd gaat voorlopig niet bekend worden. Zijn manager houdt zijn kaken stijf op elkaar

Ideale plek voor een bruiloft

Waar de meeste mensen voor een mooie bruiloft een kasteel huren, voor een dag, is het aan Afrojack beter besteed de droomlocatie gewoon te kopen. Zijn trouwerij met de kleindochter van de Lamborghini-oprichter staat gepland voor dit najaar. Locatie kunnen ze vast van het lijstje vinken.