We staan aan het begin van een nieuwe week. Qua weer hebben we het in week 8 een goed beter voor elkaar dan de week hiervoor. Breng jij toch de nodige uurtjes door achter je tv? Check dan wat er deze week nieuw op Netflix komt.

Nieuw op Netflix in week 8

Van een sportdocumentaire over een legende tot een spannende thriller: ook in week 8 komt er een divers aanbod nieuw op Netflix. Dit is wat je kunt verwachten.

Pelé – dinsdag 23 februari

We kennen Pelé allemaal als één van de absolute legendes uit de voetbalgeschiedenis. Met deze documentaire vertelt Netflix het verhaal van hoe Pelé werd ontdekt en langzaam uitgroeide tot nationaal icoon in Brazilië. Er is aandacht voor zijn deelname aan het WK, maar ook bijvoorbeeld voor de politieke situatie in het Brazilië van vroeger. Al met al is dit voor voetballiefhebbers een documentaire die ze echt gezien moeten hebben. Vanaf dinsdag staat hij nieuw op Netflix en kan je hem dus ook kijken.

The Mummy – donderdag 25 februari

Deze film komt alweer uit 1999. Ben jij fan van avonturenfilms zoals Indiana Jones, dan mag je The Mummy niet missen. Brendan Fraser en Rachel Weisz spelen de hoofdrollen en stuiten op de restanten van een vroegere Egyptische priester die al gauw tot leven komt. Opvallend detail: tijdens de opnames voor de avonturenfilm kreeg de crew en cast van The Mummy onder andere te maken met een zandstorm en gevaarlijke slangen. Alleen al vanwege die toewijding moet je de film gezien hebben. Vanaf donderdag staat The Mummy nieuw op Netflix.

The Girl on the Train – vrijdag 26 februari

Liefhebbers van films als Gone Girl zullen waarschijnlijk genieten van The Girl on the Train. Deze film is een verfilming van een spannende thriller en gaat over de jonge vrouw Rachel. Rachel worstelt met alcohol en maakt elke dag dezelfde treintocht. Langzamerhand raakt ze geobsedeerd door een stel dat zichtbaar is vanuit de trein. Wanneer er een vermissing plaatsvindt, wordt ze al gauw berokken bij de zaak. Vanaf vrijdag staat de film nieuw op Netflix.

Op zoek naar meer Netflix tips? Probeer dan het geniale White Tiger. Of ga voor het moordmysterie Capitani.