Wij vertellen jou welke films en series je deze week kunt verwachten. Let op: vooral de woensdag is een belangrijke dag. De onderstaande nieuwkomers zullen namelijk alle drie op die dag nieuw op Netflix worden gezet.

Nieuw op Netflix, nog meer aanbod

Het aanbod op Netflix is zo divers dat er voor ieder wel wat wils te vinden is. Of je nu voor de western True Grit gaat of je liever verdiept in de grillige waargebeurde misdaadseries: het aanbod stelt nooit teleur. Toch blijft het leuk om te weten dat er elke week ook nog films en series nieuw op Netflix verschijnen. Zo hoeven we nooit lang zonder binge-materiaal te zitten. Deze drie nieuwkomers kunnen we deze week verwachten.

Criminal UK seizoen 2 – woensdag 16 september

We schreven je recent al over Criminal UK seizoen 2. Deze week komen de nieuwe afleveringen dan eindelijk nieuw op Netflix te staan. Voor dit nieuwe deel van de misdaadserie staan vier verschillende verdachten centraal. De verhoorkamer waarin ze worden ondervraagd vormt de rode draad van de serie. Een team is achter de schermen én in gesprek met de verdachten hard bezig om de waarheid boven tafel te krijgen. Maar zoals in typische Criminal stijl lijken, gebaseerd op de trailer, alle vier hun nodige geheimen te hebben. Onder andere Kit Harington, de acteur die Jon Snow speelde in Game of Thrones, speelt een rol.

Signs seizoen 2 – woensdag 16 september

Signs is een Poolse productie. De serie bewijst met het ijzingwekkende plot dat ook Polen Netflix-waardige series kan produceren. In de serie was te zien hoe een nieuwe rechercheur wordt opgeschrikt door een opvallende moordzaak. De moord die hij moet onderzoeken bezit grote gelijkenissen met een moord die tien jaar eerder werd gepleegd. In een afgelegen bergdorp gaat hij op onderzoek uit. Het tweede seizoen van Signs verschijnt deze week nieuw op Netflix.

The Devil All The Time – woensdag 16 september

Onder andere Tom Holland en Robert Pattinson zijn te zien in deze vette thriller. Hoofdpersoon Arvin (Tom Holland) woont in een dorpje dat wordt opgeschrikt door een aantal opvallende personages. Zo arriveert er een dominee die er overduidelijk dubieuze gedachten op nahoudt; een koppel dat de boel terroriseert en een corrupte politieagent. Arvin wordt op zijn manier geconfronteerd met de personages, wat van The Devil All The Time een grove maar stoere film maakt. Ook deze film staat vanaf woensdag nieuw op Netflix.