Om jou geïnteresseerd te houden, update Netflix hun aanbod voortdurend. Per week worden er nieuwe titels aan het platform toegevoegd. Daarom hebben wij voor jou een top 5 van de vetste films en series gemaakt die nieuw op Netflix verschijnen in week 20.

Nieuw op Netflix [13 – 19 mei]

Netflix heeft in week #20 weer een paar leuke nieuwigheidjes in petto. Wij hebben gekeken wat er tussen maandag 13 en zondag 19 mei nieuw op Netflix komt en daar een top 5 van samengesteld. Hieronder volgt de top 5 voor 13 t/m 19 mei. Met series die hun tweede seizoen ingaan, een maf bakprogramma en films met Adam Sandler en Leonardo DiCaprio staat er deze week genoeg voor jou klaar. Check ook welke vette actiefilm vanaf deze week eindelijk in de bioscoop te zien is.

Funny People

Het is zeker niet de eerste Adam Sandler-film. Sandler sloot onlangs een deal voor 4 films met Netflix en de boodschap is duidelijk: men lijkt maar geen genoeg te krijgen van Adam Sandler. Niet alleen gaat Sandler meer Originals voor Netflix produceren, ook duikt Netflix in het archief van zijn eerdere. Het platform zal namelijk Funny People uit 2009 gaan toevoegen. Sandler speelt George Simmons, een comedian die te horen krijgt dat hij terminaal ziek is. Op zoek naar echte vriendschap, neemt hij een jonge comedian (Seth Rogen) onder zijn hoede. Funny People is vanaf donderdag 16 mei te zien.

The Rain seizoen 2

Het eerste seizoen van Deense post-apocalyptische serie The Rain deed het naar behoren volgend jaar. In seizoen één zagen we hoe er een dodelijk virus uitbrak. Dit virus werd verspreid door regenval en heeft bijna heel Scandinavië uitgeroeid. Een broer en een zus houden zich schuil in een bunker. Vijf jaar later gaan ze op zoek naar hun vader, die hen in de bunker in veiligheid had gebracht. In seizoen twee moet de groep onder aanvoering van Simone op zoek naar andere overlevenden. Tegelijkertijd moet ze haar broertje Rasmus, op wie jacht gemaakt wordt, veilig zien te houden. Vanaf vrijdag 17 mei nieuw op Netflix.

White Gold seizoen 2

White Gold is een Britse comedyserie met droge humor zoals alleen de Britten dat kunnen. Een hoofdrol is er voor Ed Westwick, beter bekend als Chuck Bass in Gossip Girl. Hij speelt Vincent Swan, hoofd verkoop bij de ramen en kozijnen winkel Cachet Windows. Zijn maten Brian en Martin zijn er junior salesman. De serie speelt zich af in de jaren 80 in de nogal vreugdeloze plaats Corringham in Essex, Engeland. De serie voelt een beetje aan als Trainspotting maar dan zonder de drugs. Wat overblijft is een eigenzinnige, typische Britse komedie. Seizoen twee is vanaf vrijdag 17 mei nieuw op Netflix.

Nailed it!

In Nailed it! nemen alledaagse thuisbakkers het open tegen elkaar. Het zijn thuisbakkers die bepaald geen experts op het gebied van taarten zijn. In deze show gaan die bakkers proberen de mooiste, duurste en moeilijkste taarten na te maken. En je raadt het al, dat gaat natuurlijk vaker mis dan goed. Het is een beetje the Great British Bake Off, maar dan als iedereen een flink suiker teveel heeft en tien blikjes energiedrank op. Deze serie is voor iedereen die zich stierlijk verveelt bij Heel Holland Bakt. Seizoen drie verschijnt nieuw op Netflix op vrijdag 17 mei.

The Great Gatsby

The Roaring Twenties, een tijd vol stijlvolle kleding, excessen en dure feesten. Deze film uit 2013 voegt toch heel wat meer tempo toen aan het verhaal van het gelijknamige boek van F. Scott Fitzgerald, waar dit een verfilming van is. Tobey Maguire vertolkt een schrijver, Nick Carraway, die verkast naar New York. Hij komt hier naast de flamboyante miljonair Jay Gatsby, gespeeld door Leonardo DiCaprio. Al gauw wordt Nick uitgenodigd voor één van Gatsbys exclusieve feesten en gaan er hele werelden voor hem open, waarin hij omringd wordt door rijkdom. The Great Gatsby is zaterdag 18 mei nieuw op Netflix.

Bekijk onze lijst van de Netflix top 5 van week 19 om te zien wat je vorige week gemist hebt.