Om jou geïnteresseerd te houden, update Netflix hun aanbod voortdurend. Per week worden er nieuwe titels aan het platform toegevoegd. Daarom hebben wij voor jou een top 5 van de vetste films en series gemaakt die nieuw op Netflix verschijnen in week 19. Wat je ook zeker niet mag missen is de eerste Nederlandse Netflix Original.

Nieuw op Netflix [6 – 12 mei]

Wij willen voorkomen dat jij iets mist. Om het jou makkelijker te maken zijn wij voor jou door het nieuwe aanbod gegaan en hebben we het beste er tussenuit gevist. Hieronder vind jij onze top 5 van nieuw op Netflix voor de week van 6 t/m 12 mei:

The 1oo seizoen 6

Door een nucleaire ramp is op aarde bijna al het leven uitgevaagd. 97 jaar cirkelt een kolonie in een ruimteschip genaamd de Ark rond de aarde. Drie generaties zijn hier opgegroeid, maar nu dreigt door overpopulatie de balans verstoord te raken. 100 jeugdgevangenen worden daarom uitgezet naar de aarde. Op de haast onbewoonbare aarde moeten de 100 delinquenten zien te overleven. In seizoen vijf zagen we hoe een nieuw konvooi delinquenten op aarde gezet werd. Zij landden op het enige stukje groene aarde, dat de Shallow Valley heet. De strijd om de vallei tussen de twee clans van gevangenen barstte toen los. Seizoen zes pakte het verhaal op na de desastreuze finale van seizoen vijf van The 100. Het zesde seizoen van deze visueel indrukwekkende serie is vanaf vandaag, dinsdag 7, mei nieuw op Netflix te bekijken.

Lucifer seizoen 4

Het leek er even op dat een vierde seizoen van deze eigenzinnige komische detectiveserie er nooit zou komen. Tv-zender Fox cancelde Lucifer na drie seizoenen. Gelukkig was Netflix er als de kippen bij. Het streamingplatform bedacht zich geen moment en bestelde het vierde seizoen van de serie. Tom Ellis is Lucifer Morningstar, oftewel, Mr Number-of-the-Beast himself, Satan – juist, de Duivel. De Duivel had genoeg van die klamme, duistere krochten in de hel en verkaste naar Los Angeles. Hij raakt betrokken bij een moordzaak en wordt vervolgens aangesteld als consultant bij het politiekorps. Ook in seizoen vier kunnen we weer een op hoop moois verwachten. Zo is er een nieuw personage, Eve (voorheen van dynamisch koppel Adam & Eva), dat gespeeld wordt door de altijd prettige Inbar Lavi. Woensdag 8 mei nieuw op Netflix.

De Emoji film

Ze zijn inmiddels dagelijkse kost voor menig smartphone-gebruiker: emojis. Gene is zo’n emoji, maar Gene is wel een speciale emoji. Hij is een emoji die een veelvoud aan uitdrukkingen kan maken en wordt gevoiced door T.J. Miller. Hij woont in Textopolis. Dat is een stad die zich bevindt in de telefoon van Alex. Als Alex reageert op een appje, kiest hij Gene als antwoord. Gene raakt in paniek en in al zijn consternatie maakt hij de verkeerde uitdrukking. Opperbaas Smiler, met de stem van Maya Rudolph, besluit dat Gene niet goed functioneert en dat hij verwijdert moet worden. Ze stuurt een leger van bots op Gene af. Samen met Hi-5 (stem van James Corden) moet hij de bots zien voor te blijven. De kleurrijke film is vanaf woensdag 8 mei nieuw op Netflix met de kids te bekijken.

The Society

Het zal je maar gebeuren. Je wordt wakker in een wereld die exact zoals die van jezelf is en tóch merk je dat het niet jouw wereld is. Dat overkomt een groep jongvolwassenen met rijke ouders in de avontuurlijke serie The Society. Op onverklaarbare wijze zijn ze overgeplaatst naar een wereld die een exacte kopie van het stadje is waar ze tot dusver gewoond hebben. Waarom en door wie ze hierheen zijn getransporteerd is geen van hen duidelijk. Ze kunnen niet wegkomen en een ander ding is dat er geen spoor van hun ouders te bekennen is. Samen zullen ze hun eigen samenleving dus vorm moeten gaan geven. De serie doet dan ook een beetje denken aan het bekende boek Lord of the Flies. Iedereen krijgt zijn eigen rol in de samenleving, maar zal iedereen zich daar ook naar gaan schikken? Vanaf vrijdag 10 mei nieuw op Netflix.

Easy seizoen 3

Easy is een komische anthologie-serie gebaseerd rond de thema’s liefde, seks, technologie en cultuur.  De eerste twee seizoenen kennen allebei acht afleveringen van ieder dertig minuten. De serie volgt een groep vrienden in Chicago. Verhaallijnen vervlechten zich in elkaar, grijpen samen, maar lopen ook parallel. Zo kan het zijn dat een personage in één of meerdere afleveringen de hoofdpersoon is, terwijl dit personage in andere afleveringen een bijrol speelt. Acteurs als Dave Franco (broer van James) en Zazie Beets (Domino in Deadpool 2) zijn terugkerend, terwijl bijvoorbeeld Emily Ratajkowski in seizoen één gastrol had in een enkele aflevering. Nieuwe namen in seizoen drie zijn bijvoorbeeld Melanie Lynskey (Rose in Two and a Half Men) en Sophia Bush (Bekend van Chicago P.D.) en is vanaf vrijdag 10 mei nieuw op Netflix.

Bekijk ook zeker onze lijst van week #18 om te zien wat er vorige week verschenen is.