Netflix is constant aan het sleutelen aan de content op het platform. Iedere week verschijnt er Original content op Netflix en worden er bioscoopfilms toegevoegd. Er verdwijnen ook geregeld titels. Wij hebben 5 films op een rij gezet die nog deze week verdwijnen.

Verwijderd van Netflix

Netflix houdt het aanbod up-to-date. Iedere week verschijnen er films en series nieuw op Netflix, zo ook in week#28. Geregeld verdwijnen er daarentegen ook titels van Netflix. Dit heeft natuurlijk met de rechten te maken. Netflix schaft die rechten aan om bijvoorbeeld een film op het platform te laten, maar heeft die rechten maar voor een beperkte tijd, bijvoorbeeld twee jaar. Wij hebben voor jou een lijst opgesteld van vijf films die nog deze week van Netflix worden verwijderd.

Kong: Skull Island

In 1973 zet Bill Randa (John Goodman), hoofd van een Amerikaanse overheidsorganisatie, een expeditie uit naar het recent ontdekte Skull Island in de zuidelijke Stille Oceaan. Hij doet dit onder het mom van geologisch onderzoek en schakelt de hulp van een militaire eenheid onder leiding van Preston Packard (Samuel L. Jackson) in. Al gauw blijkt de missie gecompliceerder te zijn dan Randa heeft doen voorkomen. Ze krijgen het aan de stok met de inheemse bevolking en Randa’s eigenlijke doel is het vinden van een reusachtig monster. T/m donderdag 11 juli op Netflix te zien.

Jackass 2.5

In deze film komen de leden van Jackass samen om ideeën te wording te laten komen die nog zijn blijven liggen van Jackass Number TwoOok dit maal zie je Johnny Knoxville en consorten de meest gestoorde en misselijkste stunts uithalen. Zo zien we Wee Man een ”pee gun” op zichzelf gebruiken of Preston Lacy in een King Kong-pak. Ook reizen de heren af naar India, waar ze bijvoorbeeld smakelijke capriolen als het drinken van bier van iemands enorme teennagel af ondernemen. T/m zondag 14 juli op Netflix te zien.

Flight

Er staan heel wat films met Denzel Washington op Netflix. Er blijft dus nog genoeg over, maar Flight uit 2012 zal wel verdwijnen. In deze film speelt Washington piloot William ‘Whip’ Whitaker. Als je een geheel vliegtuig moet gaan besturen, wil je natuurlijk een beetje fit zijn. Na een bewuste nacht is het Whip echter niet gelukt genoeg nachtrust te vinden. Met de hulp van lijntje cocaïne vliegt hij toch het vliegtuig dat hij moest besturen. Nadat Whip in slaap valt bij het besturen en het vliegtuig crasht, wordt hij wakker in het ziekenhuis. Wat volgt is een zoektocht naar de oorzaak. T/m zondag 14 juli bij Netflix te bekijken.

8 Mile

Eminem speelt in het semi-autobiografische 8 Mile de rapper Jimmy ‘B-Rabbit’ Smith. B-Rabbit is vastbesloten het te maken als artiest, maar zo makkelijk is dat nog niet. Jimmy worstelt met alle aspecten van zijn leven. Hij is afkomstig uit een arme familie en maakt om zijn toekomstige kansen op succes in de hiphopwereld. De film toont alle moeilijkheden en benarde situaties die Jimmy moet doorstaan om zijn ultieme droom aan de top te kunnen verwezenlijken. 8 Mile is t/m zondag 14 juli bij Netflix te zien.

The Big Lebowski

Slechts nieuws voor alle Coen-fans, de cult klassieker The Big Lebowski gaat van Netflix verdwijnen. We schreven je gisteren nog over de spin-off. Om het origineel te kunnen bekijken, moet je dus snel zijn. Jeff Bridges speelt Jeff Lebowski A.K.A. de Dude, die zich vooral niet al te druk maakt en een beetje bowlt met Walter (John Goodman) en Donny (Steve Buscemi). Als inbrekers hem verwarren voor een miljonair met dezelfde naam en zijn vloerkleed ruïneren, gaat de Dude verhaal halen bij zijn naamgenoot. T/m zondag 14 juli bij Netflix te aanschouwen.

Bekijk ook hoe jij bij de première van Peaky Blinders seizoen 5 kunt zijn.