Virgil van Dijk is één van de meest succesvolle Nederlandse voetballers van de afgelopen jaren. Succes moet je natuurlijk vieren. Zo heeft de voetballer van Liverpool en het Nederlands elftal zichzelf getrakteerd op een bijzonder duur horloge. Zie hier het luxe horloge van Virgil van Dijk.

Mega luxe horloge van Virgil van Dijk

Het is algemeen bekend dat Virgil van Dijk houdt van luxe. Het vermogen van Virgil van Dijk wordt dan ook geschat op 37 miljoen euro. Daarmee behoort hij tot één van de 5 rijkste voetballers van Nederland. Zo heeft hij recent een nieuw luxe horloge gekocht. Het gaat om het merk: Audemars Piguet. Welk model? De Royal Oak Perpetual Calendar Openworked in black ceramic.  Dit is één van de meest gewilde horloges ter wereld.

Bijzonder dikke klok

Zoals we net al zeiden, is het horloge van Virgil van Dijk een Audemars Piguet Royal Oak Perpetual Calendar Openworked in black ceramic. Deze versie is  uitgebracht in 2019. De allereerste versie van de Royal Oak kwam al uit in 1983. Dit nieuwe luxe horloge van Virgil van Dijk bevat onder andere rosé gouden uurmarkeringen en Royal Oak-wijzers met lichtgevende coating – over dikke klokken gesproken.

Flink prijskaartje

Je zult er vast niet gek van op kijken dat er aan dit klokje een flink prijskaartje hangt. Het horloge dat Virgil van Dijk heeft gekocht kost namelijk een half miljoen dollar, omgerekend 445.170 euro. Voor zo’n prijs is het bijna zonde om ‘m te dragen. Of de boomlange verdediger hem ook daadwerkelijk vaak om zijn pols zal hebben hangen is dan ook nog maar de vraag.

Over luxe horloges gesproken: heb je het bizar dikke horloge van Khabib Nurmagomedov al gezien?