Kickstarter is dé plek om de meest creatieve en bijzondere ideeën te ontdekken. Zo kwamen we laatst een toffe ‘drone’ tegen en zijn we vandaag een ontzettend handige gadget tegengekomen. We hebben het over de zogeheten LUBRI DISC, een apparaat dat je fietsketting binnen enkele seconden smeert.

LUBRI DISC

Voor alle fietsfanaten onder ons moet dit een geweldige uitvinding zijn. Al helemaal als je milieubewust bent en weg bent van recyclen. Waarom is dit dé gadget voor fietsers? Nou, met dit handige hulpmiddel kun jij dus binnen enkele seconden je fietsketting oliën. Dit duurt normaal gesproken redelijk lang en heb je al gauw last van vieze vingers. Waarom is dit perfect voor de milieubewuste mensen onder ons? Dat is simpel: je bespaart met deze handige gadget zo’n 90 procent olie in tegenstelling tot de traditionele methodes. De LUBRI DISC is ook zeer compact, waardoor je hem gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen.

Kickstarterssucces

Zoals we eerder al zeiden is Kickstarter dé beste plek om geinige, handige en creatieve ideeën het leven in te roepen. De ontwikkelaars besloten om dit project op Kickstarter te zetten en met groot succes kunnen we wel stellen. Het project heeft namelijk op moment van schrijven al ruimschoots zijn doel behaald. Het zit momenteel al op 43.777 euro van de benodigde 5.500 euro. We zullen de LUBRI DISC dus hoe dan ook op de markt zien verschijnen en dat is toch wel een heel fijn toekomstperspectief voor onze fietsfanaten.

LUBRI DISC

Hoor jij bij een van die geïnteresseerden? Je kunt de LUBRI DISC al voor slechts 19 euro kopen.