Wij houden sites als Kickstarter altijd nauw in de gaten, omdat hier geregeld vette projecten langs komen. Zo zagen we onlangs deze handige jeans voor mannen met dikke bovenbenen of deze armband die je een schok geeft wanneer je in slaap valt. Deze elektrische skateboards van Kuickwheel passen op geheel eigen wijze perfect in dit rijtje.

SERPENT Series

De SERPENT Series bestaat uit twee modellen: de SERPENT-C, het smalte en lichtste elektrische skatebaord. Het tweede model is de SERPENT-W, naar eigen zeggen het coolste skateboard. We lichten de twee modellen voor je uit:

SERPENT-C

De SERPENT-C is je beste vriend in de stad. Met zijn smalle design en lichte gewicht brengt dit skateboard je met een snelheid van 18km/h zo’n tien kilometer ver. Perfect voor korte ritten. En doordat het board slechts 2.9 kilogram weegt, neem je deze gemakkelijk mee in de bus, trein of tram. Je koopt de SERPENT-C vanaf €169,- dollar. In vergelijking met de huidige concurrenten is de SERPENT-C gekeken naar prestatie en prijs een gamechanger.

SERPENT-W

De SERPENT-W is een skateboard van een compleet ander kaliber. Dit board is bedoeld voor langere afstanden en met een maximum snelheid van 40km/h ben je binnen no-time op de plaats van bestemming. Je bestuurt de SERPENT-W eenvoudig met een controller die je in je hand houdt. Dit is veruit de tofste manier om van afspraak naar afspraak te cruisen. De SERPENT-W is verkrijgbaar vanaf €499,-.

Kickstarter project

De Kickstarter-campagne van deze revolutionaire skateboards loopt nog twee weken. Toch hebben ze hun doel van $30.000,- dollar ruim overschreden. En we snappen waarom.

Bron: MAN MAN