We kennen ze allemaal wel: de fietsmaloten. Bij deze persoon durf je gewoon nooit achterop de fiets omdat je weet dat het een levensgevaarlijke rit gaat worden. Hij of zij is al ontelbaar vaak van de fiets gevallen. Precies voor die persoon hebben we nu wat gevonden: de airbag helm. Hiermee kunnen zelfs de fietsmaloten veilig de weg op.

Altijd veilig fietsen met de airbag helm

In de auto kunnen allerlei airbags je leven redden tijdens een ongeluk. Op de fiets heb je nauwelijks bescherming, tenzij je een helm wil opzetten. Maar goed, niet iedereen vind zo’n helm er even mooi uit zien. Daarom is de ‘Hövding 3 Airbag Helmet’ in het leven geroepen. Met deze airbag helm ben je altijd beschermt tijdens ongelukken op de fiets.

airbag helm

‘Hövding 3 Airbag Helmet’

Dankzij het handige design lijkt de airbag helm eigenlijk op een sjaal, hij zit zelfs lekker warm. De ingenieuze helm klapt alleen uit als je op de grond valt. Hierdoor rijd je nooit voor schut, maar kun je altijd veilig en vertrouwd de weg op.

Hoe werkt de ingenieuze helm?

Benieuwd naar de werking van de geniale airbag helm? In de video hieronder wordt laten zien op welke bijzonder wijze de helm uitklapt en wanneer niet. Heel handig om te weten!

Het prijskaartje van de modieuze airbag helm

Zelf ook de airbag helm aanschaffen? Dan mag je wel de nodige flappen neerleggen. De Hövding 3 kost namelijk €325,99,- op Amazon. Maar voor die prijs rijd je altijd veilig op de fiets. Veiligheid heeft zo zijn prijskaartje!

Toch liever in stijl rondrijden mét een echte helm op? Probeer eens een Deadpool, Batman of Black Panther motorhelm, geniaal!