Of je nou op een dikke Harley of op the naked bike on steroids rijdt, hoe dan ook zul jij een helm op moeten. Als je dat dan toch moet dan maar beter een hele dikke toch? Nou, laten wij die nu net voor jou hebben gevonden. Een Indonesische artiest maakt namelijk mega vette motorhelmen en om er maar eentje even toe te lichten hebben we de Batman motorhelm gekozen.

Vakmanschap van de bovenste plank

Een Etsy-ambachtsman vond dat het de hoogste tijd was om motorhelmen even een leipe make-over te geven. En wat is er nou vetter dan het dragen van een helm die identiek is aan maskers zoals die van Batman, Deadpool of Black Panther? Wij weten het in ieder geval wel. Deze helm komt op ons verlanglijstje. Mocht jij er zelf ook eentje willen, dan kan dat voor een prijsje van zo’n 274 euro. Bang dat je maat er niet tussen zit? Geen zorgen de Batman helm is momenteel nog te koop in vijf verschillende maten.

Batman motorhelm

Batman motorhelm

We kunnen je bij voorbaat al vertellen dat je niet bang hoeft te zijn omtrent de kwaliteit van de helm. Hij is namelijk professioneel vervaardigt van hoge kwaliteit glasvezel. Het is een authentiek ontwerp dat is uitgerust met een opklapbare buitenkant en er is zelfs led-verlichting aan beide zijkanten verwerkt. Ohja, de LED-kleuren kan je ook nog aanpassen naar eigen smaak!

Batman motorhelm 3 Batman motorhelm 2

Zoals we net al even kort zeiden zijn er dus ook helmen van andere superhelden, maar zo is er ook een Predator-helm compleet met dreadlocks. Ook zijn de helmen in diverse kleuren te krijgen en zijn er nog veel helmen beschikbaar. Mochten die superhelden dingen niet helemaal jouw ding, dan heb je geluk. De Indonesische man accepteert verzoekjes! Tekenboek erbij pakken en opsturen maar. Over opsturen gesproken. Je zult wel geduld moet hebben, voordat je de straten (on)veilig maakt als een moderne superheld. Het duurt 21 dagen, voordat de helm klaar is om te gaan en dan vervolgens nog 14-21 dagen tot ie aan jouw deur wordt geleverd.