Entertainment

Lionel Messi sluit deal met cryptogigant en harkt astronomisch geldbedrag binnen

Lionel Messi crypto

Lionel Messi verdient bij Paris-Saint-Germain al een absurd hoog salaris. Toch zijn de meeste profvoetballers altijd opzoek naar meer. Ze gaan bijvoorbeeld voetballen in het Midden-Oosten of Azië en verdienen daar een gigantisch vermogen. Messi kiest voor een andere tactiek. De superster van PSG heeft een miljoenendeal gesloten met het cryptobedrijf Socios.com.

Keert Lionel Messi terug bij FC Barcelona?

De transfer naar Paris-Saint-Germain is tot nu toe nog niet een succes gebleken. Messi heeft zijn draai nog niet echt gevonden bij de Fransen en ondertussen wordt er al gespeculeerd over een terugkeer naar FC Barcelona. Bij het Catalaanse RAC1 reageerde Joan Laporta (voorzitter van Barcelona) op de eventuele terugkeer. “Ik heb van Lionel of zijn omgeving nog geen enkel signaal ontvangen voor een terugkeer. Daar voeg ik graag aan toe dat dat op dit moment ook niet aan de orde is voor ons”, aldus de voorzitter. “We zijn volop bezig om een ploeg te bouwen met jonge talenten, die omringd worden door mannen die het klappen van de zweep kennen. Stilaan begint het te werken. Leo blijf natuurlijk Leo… Hij is de beste speler van de wereld en verdient alle respect, als speler en als mens. Maar nogmaals: op dit moment werken we niet aan zijn terugkeer.” Al speelt Leo op dit moment niet de sterren van de hemel, hij is wel druk bezig met ondernemen. Zo gaat de zevenvoudig Ballon d’or winnaar in zee met een cryptobedrijf.

View post on Instagram
 

Lionel Messi in zee met cryptobedrijf

Leo is de komende tijd te zien voor de promotiecampagne richting het WK van Qatar. Het cryptobedrijf Socios handelt in zogeheten fan tokens. Dit is een soort cryptomunt waarmee de bezitter invloed kan uitoefenen op kleine beslissingen bij voetbalclubs. De 34-jarige Argentijn is niet de eerste topsporter die in de wereld van crypto stapt. Zo gingen bijvoorbeeld American footballspeler Tom Brady en basketballegende LeBron James hem voor. Met deze promotiecampagne harkt Lionel Messi een astronomisch geldbedrag binnen.

View post on Instagram
 

Hoeveel verdient Lionel Messi met samenwerking cryptobedrijf?

Door het bedrijf te promoten verdient Lionel Messi een serieus bedrag. De Argentijn zou meer dan 20 miljoen dollar verdienen voor alleen het verspreiden van de app. De sterspeler van PSG krijgt overigens in écht geld betaald en niet in cryptomunten, meldt een bron aan persbureau Reuters.