LeBron James heeft afgelopen week met de LA-Lakers de NBA-finals gewonnen. Hij is dé grote ster in het wereldberoemde basketbalteam. Er wordt steeds vaker de vergelijking gelegd met hem en Michael Jordan, wie is nou de ‘Greatest Of All Time’. We laten de keuze aan jullie over. Eind vorige maand heeft de superster een nieuwe villa gekocht in het prachtige Beverly Hills. Dit reusachtige kasteel willen we niet voor jullie achterhouden. Dit is de nieuwe villa van Lebron James.

De villa van LeBron James

Het is niet de eerste, niet de tweede, maar het is maar liefst de derde woning van LeBron James, en wat voor één. In het prachtige Beverly Hills heeft hij een reusachtige villa van een indrukwekkende 1207 vierkante meter gekocht. De nieuwe villa van LeBron James stond te koop voor een dikke 33 miljoen euro te koop. Maar met wat pingelen heeft hij de prijs weten te verlagen naar een kleine 31 miljoen euro. Een koopje!

In het huis is er ruimte voor vier slaapkamers, zeven badkamers en twee aparte huizen voor wanneer er gasten over de vloer zijn. Verder staat het huis op een grond van 2,5 hectare. Als laatste heeft de nieuwe villa van LeBron James ook een tennisveld en bioscoop. Met een indrukwekkend uitzicht over Beverly Hills en de Grote Oceaan raak je nooit verveeld. Van zowel buiten, als binnen ziet de enorme villa er prachtig uit.

villa van LeBron James

(fotografie: Jim Barstch)

Er is een grote kans dat de basketballer het huis sloopt om er vervolgens een nog grotere villa neer te zetten, waarom ook niet? Kijk daarom, nu het nog kan,  hieronder naar de foto’s van de indrukwekkende nieuwe villa van LeBron James. Dit is toch het droomhuis van iedereen?

villa van lebron james villa van lebron james Villa van Lebron james Villa van Lebron James villa van Lebron James villa van Lebron James

LeBron James koopt minivilla voor dochter

Als klap op de vuurpijl heeft LeBron James een minivilla laten maken voor zijn dochter in de tuin. Die ziet er heel leuk uit in het filmpje, zal ze er blij mee zijn? Wij zouden er prima in kunnen wonen.