Nu vanuit huis werken het nieuwe ‘normaal’ is, is het steeds lastiger om dat op een comfortabele manier te doen. Overal zit wel iemand, of het nou je huisgenoten of een lid uit je gezin is, jij krijgt nergens je ‘eigen’ plek. Daarom is er nu de Couchmaster Lap Desk, waarmee jij bijna overal op een makkelijke manier kan werken (of gamen).

De Couchmaster Lap Desk

Soms heb je geen bureau ter beschikking en zit je er niet op te wachten om aan een eettafel te gaan zitten met ’s werelds meest oncomfortabele stoelen. Daarom is het nu mogelijk om te werken, te gamen of te Netflixen op bijna elke plek die jij comfortabel acht. Deze Lap Desk werkt namelijk heel simpel. Hij heeft drie onderdelen; twee armsteunen/zijkanten en één ‘plank’ in het midden die dient als tafelblad. Helaas is het geen kantoorcamper, maar dit kan er zeker mee door.

Dit klinkt nu niet heel speciaal, maar de mogelijkheden voor de Couchmaster Lap Desk zijn bijna eindeloos. Het werkt namelijk heel simpel, het zit niet aan elkaar vast, dus je zet de twee zijkanten op de breedte van het lichaam en legt dan het bureaublad er bovenop. Hier heb je dan meer dan genoeg ruimte om je laptop op kwijt te kunnen, of een toetsenbord en muis mocht je die ergens op aan kunnen sluiten.

Geen kabelsoep

Een van de meest frustrerende dingen tijdens het gamen of werken kunnen kabels zijn die in de weg zitten, maar gelukkig is hier aan gedacht en dat is slimmer gedaan dan je denkt. Je kan het bureaublad heel simpel optillen, dat is geen speciale functie, maar als je hem omdraait kan je de onderste platen eraf halen en heel gemakkelijke alle kabeltjes er doorheen begeleiden, waardoor jij er zeker van bent dat ze niet in de knoop zullen raken. Natuurlijk is het ook makkelijk dat er aan de linkerkant een opbergvakje zit, waar je gemakkelijk wat extra opslag hebt in je bureau. Het is wel even in de portemonnee graaien, want hij staat te koop voor € 199,-, maar dan heb je wel een volwaardig workspace in huis.

Couchmaster Lap Desk