Nu thuiswerken de norm is, wil iedereens er graag eens even tussenuit. Met deze nieuwe concept car kun je dit beter combineren dan ooit. Een luxe camper met kantoor, hangplek, voertuig; het is het allemaal met het NV350 office pod concept.

Werken in alle vrijheid

Zie jij het al voor je? Diep in het bos zitten in je luxe camper met kantoor. Weg van alles en iedereen terwijl je toch je werkzaamheden aan het verrichten bent. Het klinkt bijna onmogelijk, maar dankzij dit concept kan die droom wellicht werkelijkheid worden. De Nissan NV350 office pod is een camper die eigenlijk van alle gemakken is voorzien: een mooi bureau, koffiezetapparaat, computer, panoramavloer enzovoort.

Het is misschien geen dikke off-road BMW, maar relaxt is het zeker.  Je ‘kantoor aan camper’ is perfect om een werkweekend mee weg te gaan. Dit kantoor op wielen is ook nog ingenieuzer dan hij lijkt. Zo schuift het kantoor deel (als jij dat wilt) naar buiten zodat je heerlijk in de frisse lucht kunt werken en heb je op het dak een uitvouwbare stoel met parasol! Werken op locatie was nog nooit zo simpel, als je computer geen internet nodig heeft tenminste… Het is namelijk nog onbekend hoe dat geregeld wordt. Hotspotje misschien?

Nissan NV350 camper van office pod concept

Luxe camper met kantoor vol toevoegingen

Deze luxe camper met kantoor is helaas nog een concept, maar het is veelbelovend. Het model is afgeleid van het standaard Nissan NV350 caravan, alhoewel deze een stuk minder modern is, is het een ideale basis om mee te beginnen. Je krijgt bij het concept wel een paar mooie extra’s, zo zijn de stoelen gemaakt in samenwerking met Herman Miller. De uitschuifbare kantoor-pod is gemaakt van polycarbonaat, en de buitkant is voorzien van verlichting. De ruiten zijn voorzien van elektrische shades voor wat extra privacy. Deze gelikte caravan is misschien luxe uitgerust met kantoor artikelen, maar over een slaapgelegenheid heeft Nissan nog niks laten zien. Dus wellicht wordt het wel een all nighter voor werk.

Nissan NV350 camper van office pod concept