Een BMW M4 is van zichzelf al een dikke bak, laat staan als een tuner de auto onder handen neemt. Deze BMW M4 is wel heel bijzonder, hij is namelijk omgetoverd tot een off-road camper.

Van BMW M4 naar dikke off-road camper

BradBuilds, een bedrijf dat bekend staat om auto’s om te bouwen naar off-road-monsters, heeft deze BMW M4 onder handen genomen. Eerder hebben ze onder andere ook al eens een Tesla omgebouwd tot Safari auto. Deze keer was de BMW M4 aan de beurt. Ze pakten wel heel erg uit, niet alleen werd het een off-road wagen, ook werd de bak omgebouwd tot camper. In deze ware ‘slaapbunker’ ben je van alle gemakken voorzien en scheur je gemakkelijk door de bossen en woestijnen heen.

BMW M4 camper

De camper is van alle gemakken voorzien

De BMW M4 is voorzien van zonnepanelen, zodat je van genoeg stroom voorzien bent. Ook bevat de fraaie camper een eenpersoonsbed, zo kun je overnachten in stijl. Daarnaast is er ook plek gemaakt voor een kleine keuken. Zo kun je jezelf van genoeg eten voorzien tijdens je reis. Als laatste ben je ook goed beschermd tegen slechte weersomstandigheden, de buitenkant is namelijk stevig genoeg voor zware windstormen en ander gevaar van buitenaf.

Nog meer getunede wagens van BradBuilds

Naast de camper die ze nu hebben gemaakt, zijn ze ook altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe projecten. Zo maken ze sportwagens nog dikker en sneller. Door ze te strippen en te tunen, kunnen ze het volledige vermogen uit de auto trekken. Toch blijft deze BMW M4 wel een van hun pronkstukken. Hoelang ze ermee bezig zijn geweest, is onduidelijk, maar er zal zeker een hoop tijd in hebben gezeten. Ook wordt er niet verteld voor hoeveel geld ze de auto hebben getuned.