Ben je op zoek naar een andere wagen, dan kun je uiteraard op zoek naar een leuke tweedehands wagen. Zelfs een vrij jonge Lamborghini kun dan voor een leuke prijs op de kop tikken. Mocht zo’n gebruikte wagen niet je ding zijn, check dan even wat 1016 Industries voor je kan betekenen. Met een beetje geluk veranderen ze jouw Lamborghini Urus in een wagen waar je vrienden nog weken lang van wakker liggen.

Lamborghini Urus

Op het gebied van sportieve SUV’s is de Lamborghini Urus zonder meer het neusje van de zalm. Zelfs een prijskaartje van meer dan 200.000 euro schrikt de echte liefhebber niet af. Het kan echter altijd nog beter en dus zijn er tal van tuners die met liefde en plezier hun vakmanschap willen tonen. Zo zijn er diverse bodykits te koop die jouw supercar een groot onderscheidend vermogen geven. Eerder liet Manhart al zien dat ze dat prima kunnen, maar ook een bedrijf als 1016 Industries weet hoe ze zo’n Lamborghini kunnen opleuken.

ted_5903-1 Getunede Lamborghini Urus

Nieuwe bodykit van de Lamborghini Urus

Neem de nieuwste creatie van 1016 Industries. Ze hebben geen problemen om een Lamborghini Urus een lekkere agressieve look te geven als we de foto’s mogen geloven. Je kunt je natuurlijk afvragen of dat nodig was, de Lamborghini Urus is nou niet echt het voorbeeld van bescheidenheid. De tuner voegde in ieder geval was extra functies toe aan de toch al agressieve auto, waaronder een set bredere bogen, zijstukken, een aerodynamische styling aan de voorzijde, een diffusor aan de achterkant, dakspoiler en achterspoiler. Blijkbaar was dat nog niet genoeg en dus werden de banden vervangen door bredere exemplaren.

Lambo Urus ted_5934

Upgrade van 35.000 dollar

Mocht je op basis van het bovenstaande nog steeds je neus ophalen voor het Italiaanse scheurijzer, ook dan heeft de tuner nog een aardig verkoopargument. Je kan de kit namelijk ook aanschaffen in een variatie die grotendeels uit koolstofvezel bestaat. Dan doe je in ieder geval helemaal mee. Voor de meerprijs hoef je het in ieder geval niet te laten. Gewoon even 4795 dollar extra aftikken bovenop de prijs van 30.795 dollar. Je weet dan ieder geval zeker dat je de dikste Lamborghini Urus van de buurt hebt.

Bron: 1016industries