Iedereen zou graag in een Porsche rond willen rijden, voor sommige van ons is het zelfs onze stoutste jongensdroom, maar helaas zijn ze duur. Tenzij je naar een Porsche op Marktplaats kijkt, hier kan je vaak namelijk een goede deal vinden voor een van je droomauto’s.

Porsche te koop op Marktplaats

Je vindt bijna alles op Marktplaats, dus ook Porsches. Mocht je nou in de markt zijn voor een Porsche, dan is dit vaak een goed plek om te beginnen. Wij helpen je alvast op weg met een aantal voorbeelden, want er staan er genoeg online. Dus hier hebben wij alvast 5 vette Porsches die op Marktplaats staan en wachten op hun nieuwe eigenaar.

Porsche 911 T 1973

Voor de liefhebber met diepe zakken is dit misschien wel het collecters-item dat je zoekt. Het is een Porsche uit 1973, en voor eentje van die leeftijd ziet hij er verbazingwekkend goed uit. De auto is naar zeggen schade en roestvrij. Er staat 4100 kilometer op de teller, of dit echt waar is durven we niet te zeggen, maar er is veel aan de auto gesleuteld om hem in deze staat te houden. In ieder geval zijn de onderdelen wel allemaal origineel. Mocht je interesse hebben in deze Porsche occasion dan moet je stevig onderhandelen, want de vraagprijs is 67.500 euro.

Porsche op Marktplaats

Porsche Cayenne S 2004

Een Porsche op Marktplaats hoeft niet per se duur te zijn, deze Cayenne S is hier een perfect voorbeeld van. Voor 6.550 euro kan jij namelijk al trotse eigenaar zijn. De auto zier er netjes uit, maar hij is natuurlijk niet nieuw meer, dat betekent dus dat er hier en daar wat dingen niet geweldig werken of uit zien, maar dat is allemaal te overzien in onze ogen. Met dik twee ton op de teller blijft het een prima gezinsauto, hij beschikt over 340 pk en heeft een topsnelheid (volgens de eigenaar) van 260 kilometer per uur. Dankzij de grote velgen, gele remklauwen en dubbele uitlaat ziet hij er erg sportief uit. Voor minder dan 7 duizend euro kan je deze bijna niet laten staan.

Porsche op Marktplaats

Porsche 928 1979

Wederom kwamen wij een old-time Porsche op Marktplaats tegen en dit keer ook nog voor een verbazingwekkende prijs. De Porsche 928 heeft een uniek uiterlijk dankzij de ‘liggende’ lampen. Dit is iets wat je eigenlijk zelden ziet, maar dat is niet wat deze Porsche uniek maakt. Deze is namelijk rechts gestuurd, dat zal vast wennen zijn als je hem op de kop tikt. Hij beschikt over 241 pk en is voorzien van alle gemakken die je kon verwachten uit een luxe auto uit de ‘tijd van toen’. Voor 9.250 euro kan hij van jou zijn.

Porsche op Marktplaats

Porsche Cayenne 3.0 V6 S Hybride

Van de oudjes stappen we nu af naar modern en volledig uitgerust. Je vindt niet snel een Porsche op Marktplaats die zo compleet is als deze, hij komt uit 2015 en is volgeladen met alle opties die je maar kon krijgen. Deze moderne Cayenne beschikt over 500 pk, dat is dus verre van standaard. Hij is voorzien van een mooie mat grijs/zilveren kleur en heeft grote velgen met rode remklauwen. Voor bijna 50.000 euro is dit echt een fantastische auto die veel hoofden zal doen draaien. Ook zal je menig weggebruiker nog verrassen tijdens een kleine dragrace bij het stoplicht. Het is misschien niet de volledig elektrische Taycan Turbo S Cross Turismo, maar ook deze kan zeker de nodige elektrische kilometers maken.

Porsche op Marktplaats

Porsche 911 Carrera 4 S Coupe

Deze Carrera S Coupe beschikt over 320 pk in een handgeschakelde Porsche. De auto heeft 129.000 kilometer gelopen en is goed onderhouden, alle bewijzen zijn hier ook van aanwezig. De auto heeft een topsnelheid van 280 kilometer per uur en is dus erg krachtig. Helaas kost het je voor een auto uit 2003 behoorlijk veel geld, namelijk bijna 39.000 euro. Mocht je dit ervoor willen betalen krijg je er wel een heel strak uitziende Porsche voor terug.

Porsche op Marktplaats