Wealth

Jasper Cillessen scoort op vastgoedmarkt: koopt woning van bijna 1,3 miljoen

Voetballer Jasper Cillessen koopt woonhuis van 1.3 miljoen

N.E.C.-doelman Jasper Cillessen, die voorheen ook keepte bij Ajax, FC Barcelona en Valencia CF, heeft een nieuwe woning gekocht in Milsbeek. Prijskaartje? Zo'n 1,3 miljoen euro.

Wie is Jasper Cillessen?

Jasper Cillessen is een Nederlandse doelman die voor verschillende clubs heeft gekeept. De geboren Nijmegenaar begon zijn voetbalcarrière in 2008 bij jong N.E.C.. Al snel zagen de mensen om hem heen dat hij een groot talent had als doelman en Jasper Cillessen vertrok in 2011 naar Ajax. Daar werd hij een grote naam in keepersland, wat hem een transfer naar FC Barcelona opleverde. De Catalanen verkochten hem na drie jaar aan Valencia. In 2022 keerde de inmiddels 34-jarige doelman terug bij zijn vertrouwde club in Nederland; N.E.C.

View post on Instagram
 

Jasper Cillessen koopt nieuwe woning van bijna 1,3 miljoen euro

Milsbeek krijgt binnenkort hooggeëerd bezoek van niemand minder dan Jasper Cillessen. Jasper heeft door de jaren heen aardig wat geld verdiend, kijk bijvoorbeeld naar het salaris van Jasper Cillessen, waardoor hij een prachtig plekje voor zichzelf kan kopen. Volgens juicechannel @reality_fbi heeft Jasper Cillessen een nieuwe woning gescoord tussen de heerlijke natuur van Milsbeek van maar liefst 1,3 miljoen euro. Voorheen woonde de Oranje-international in Ouderkerk aan de Amstel met zijn toenmalige vriendin Joan. Zo te zien wil Jasper toch liever iets luxer en rustiger wonen. De nieuwe woning van Jasper Cillessen is een luxe vrijstaande villa met een uniek uitzicht. Het huis heeft een woonoppervlakte van 223 vierkante meter en een perceel oppervlakte van 5.820 vierkante meter. Genoeg ruimte dus voor alle rust en privacy. Of wat dacht je van grote feestjes zonder dat de buren er last van hebben?

Hoe ziet de dure villa van Jasper Cillessen er uit?

Als je bij het stekje in Milsbeek aankomt, word je begroet door een luxe poort. Wie verder loopt of rijdt moet een kleine heuvel trotseren, om vervolgens bij de voordeur aan te komen. De woning van Jasper Cillessen heeft maar liefst zes kamers, waarvan drie slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet. Op de begane grond heb je de woon- en eetruimte met een zeer luxe keuken. Ook heeft het huis een buitenkeuken met een terras waar je lekker kan zitten met een drankje in de hand om uit te kijken naar de mooie bossen en wateren van Limburg. Verder is er op de begane grond een slaap- en badkamer met een prachtige inloop douche te vinden. Op de eerste verdieping zijn de andere twee luxe slaapkamers en badkamer. Het huis is grotendeels voorzien van vloerverwarming, dat betekent nooit koude voeten in de winter voor Jasper Cillessen. Dit alles heeft Jasper niet voor een habbekrats gekocht; de NEC-doelman heeft 1.295.000 euro betaald voor dit optrekje.

Meer zien van de woning? Ga dan hier naar de Funda-pagina.

Beeld: Smedema Makelaars & Taxateurs.