De iconische woonkamers van The Simpsons, Stranger Things en Friends wie kent ze niet? Juist, die woonkamers zijn voor eeuwig op ons netvlies gebrand. Nu brengt IKEA de woonkamers van die series tot leven, door er een hele collectie aan te wijden!

IKEA woonkamers

Iedereen kent de woonkamers, maar we waren nooit instaat om deze thuis na te maken. Althans, tot nu in ieder geval! IKEA besloot dat het tijd werd om hier verandering in te maken en besloten daarom een ‘Real Life-serie’ collectie te lanceren. En als je dat doet welke woonkamer is er dan meer iconisch dan die van Friends?

IKEA woonkamers

Naast het feit dat het er ontzettend goed uit ziet, hangt er ook nog eens een prettig prijskaartje aan. De meubels zijn redelijk geprijsd en er zijn diverse stijlen samengebracht om de iconische ruimtes na te bootsen. Zo zien we bij The Simpsons een selectie van heldere en gewaagde armaturen om de woonkamer van 742 Evergreen Terrace te creëren.

IKEA woonkamers

Wat was/is het toch heerlijk om naar de optimale chill ruimte van de kinderen van Stranger Things te kijken. IKEA heeft dit dan ook bijzonder goed gedaan door gebruik te maken van kaarsen en snaarverlichting. Als kers op de taart kan het alfabet aan de muur natuurlijk niet missen!

IKEA woonkamers

De Real Life-serie woonkamers van The Simpsons, Stranger Things en Friends zijn terug te vinden op ikea.com. Hier kan jij zelf een selectie items maken of even checken hoe je de look in je eigen huis kan creëren.