IKEA staat bekend om meubels voor een betaalbare prijs. Je komt zo nu en dan de grappigste dingen tegen. Volgens de Estlandse rapper Tommy Cash zal de IKEA binnenkort met een broodbank komen. Ja je hoort het goed. Een bank die lijkt op een brood.

De broodbank van IKEA

Het is misschien wel de natte droom van kunst en interieur liefhebbers een bank die lijkt op een brood. Tommy Cash kwam vorig jaar al eens eerder met nieuws toen hij een samenwerking had met luxelabel Maison Margiela. Toen was het opvallende stuk uit de collectie een gigantische slipper die leek op een brood. Dit was een groot succes. Ook bedacht hij s’werelds langste sneaker voor Adidas. Nu gaan dus de geruchten dat hij met IKEA een broodbank gaat maken.

Iconische designs

Wie weet zit jij straks wel op de broodbank van de IKEA. De Zweedse meubelgigant heeft door de jaren heen al best wat iconische designs op de markt gebracht. Zo hebben ze samen gewerkt met bijvoorbeeld Off White. Alle samenwerkingen kosten meestal wel iets meer.

Duizenden reacties

Toen de excentrieke rapper het gerucht op zijn Instagram deelde met de tekst: “IKEA zei als deze foto meer dan 10.000 reacties krijgt gaan wij hem maken. Dus laten we met z’n allen zien hoe hard we dit nodig hebben.” Inmiddels heeft de post al meer dan 12.000 reacties De Zweedste woonwinkel heeft nog niet gereageerd. Wij zijn benieuwd of deze broodbank er echt gaat komen.

Er gebeuren soms wel meer gekke dingen in de IKEA, laatst tijdens een sneeuwstorm moesten de klanten en het personeel er overnachten.